Celebrity News

Nema čega da se stidi: Mirka Vasiljević u kupaćem pokazala kako žena zaista izgleda posle četiri porođaja (FOTO)

Autor: | 19/07/2022

Mirka Vasiljević u bikiniju mnogima pomutila pamet

Nema čega da se stidi: Mirka Vasiljević u kupaćem pokazala kako žena zaista izgleda posle četiri porođaja (FOTO)

Nemamo često priliku da vidimo kako izgleda Mirka Vasiljević u bikiniju, ali pak kad se to desi, svi zaneme.

Naime, suprug mlade glumice Vujadin Savić s vremena na vreme obraduje pratioce fotografijama svoje lepše polovine, pa je tako na Instagramu objavio Mirkinu fotografiju sa bazena i zapalio mreže.

Glumica je u društvu ćerkice pozirala na ivici bazena, a svima je "upala u oči" njena izvajana figura.

Beli dvodelni kupaći kostim, naočare za sunce i neobavezna punđa bili su dovoljni da izazovu lavinu komentara i svi se pitaju jedno - Kako Mirka nakon četiri trudnoće uspeva da održi top formu!?

Pročitajte: Ovaj čovek ne zna za granicu - Kako je Vujadin Savić PRED SVIMA RASPLAKAO Mirku, majku njegovo četvoro dece (FOTO)

Instagram printscreen

 

Svaki put, bez izuzetka Mirka Vasiljević u bikinju uspeva da izazove oduševljenje, a tajna njenog fantastičnog izgleda pored redovnih treninga jeste i način ishrane

- Ja sam u jednom momentu imala tri bebe, svaka traži mamu samo za sebe - rekla je Mirka jednom prilikom za naš magazin i dodala da je to već samo po sebi bilo dovoljno da počne da gubi na težini.

- Prva trudnoća je baš bila sa 20 godina kada sam još bila devojčurak. Posle toga se već telo malo formiralo u oblik žene. Sećam se da sam u sve tri trudnoće dobila po 10 kilograma, otkrila je glumica jednom prilikom i dodala da je u svaku trudnoću zakoračila sa manje kilograma od prethodne, a ipak, posle porođaja, ostajalo je oko pet kilograma viška.

Glumica Mirka Vasiljević posle svake trudnoće pridržavala se posebnog jelovnika što i danas čini:

- Moj doručak nekada bude dobro kvalitetan - pa tu budu i jaja i neka šunka sa strane. Ali gledam da onda ne jedem hleb uz to. Ručak uglavnom bude meso sa nekim salatama ili riba, ja sam neko ko voli da proba svašta. Večera stvarno treba da bude apsolutno lagana - da kada pojedete večeru, maltene ne osetite da ste je pojeli. I najbolje bi bilo da večerate do sedam, osam sati uveče. Ili najbolje - idite da spavate pa ćete zavarati glad, pa ujutru, kada se probudite, može jači doručak - ispričala je Mirka za Žena.rs.

 

Komentari (1)

Loading
Brajna Koy

21:15 19.07.2022

Ovo bi trebalo prikazivati i na tv da nlade zene vide kako treba da se ponasaju u zivotu.