Celebrity News

Najlepša fotografija sa letovanja: Tata Novak sa Stefanom na skuteru, cela Crna Gora priča o njima

Novak i Stefan Đoković u Crnoj Gori odmaraju sa porodicom

Najlepša fotografija sa letovanja: Tata Novak sa Stefanom na skuteru, cela Crna Gora priča o njima

profimedia

Nakon što su okončali takmičenja Novak i Stefan Đoković zaputili su se na Jadran. Društvo im pravi i ženski deo porodice, mama Jelena i sestra Tara te tako zajedno uživaju u blagodetima mora. Teniser i njegova supruga odabrali su da ovo leto potpuno po sadržajima i smeštaju prilagodine svojim mališanima, čime se sportista još jednom kandidovao za najboljeg tatu na svetu.

Pročitajte: Sukob Novaka i Jelene oko NOVCA: Dijana držala stranu svog sina, isplivali svi detalji

 

 

Da je najbolji svedoče njegovi naslednici koje Novak na odmoru u Crnoj Gori ne ispušta iz vida. Sve im dozvoljava, čak i kada preteraju sa sladoledom tu je da ih brani od mame, prilikom učenja nove borilačke veštine Capuere, obezbedio im je da vežbaju zajedno, a i kada je reč o morskim sportovima bio je galantan, u čemu je njegov muški naslednik bio vičniji.

Pročitajte: Jelena Đoković pobesnela, pa mu sve sasula u lice: Nadam se da ćeš postati maskota za mržnju i nasilničko ponašanje

 

 

Paparaco fotografi zabeležili su jedan divan momenat oca i sina, kako se voze skuterom i ne prezaju od toga što su otišli dosta dalje od obale nego što je dozvoljeno. Letanja avantura i odmor Novaka i Stefana Đokovića se bliži kraju, obojicu ih čekaju naporni treninzi, stoga nastoje da što je više moguće uživaju, što oni i čine.

 

Komentari (0)

Loading