Celebrity News

Idealan recept Jelisavete Orašanin kako spasiti brak: Glumica i košarkaš u nikad viđenom izdanju

Sin i ćerka Jelisavete Orašanin u centru su pažnje glumice i njenog muža

Idealan recept Jelisavete Orašanin kako spasiti brak: Glumica i košarkaš u nikad viđenom izdanju

Otkako su došli na svet sin i ćerka Jelisavete Orašanin potpuno su okupirali živote glumice i njenog supruga, slavnog košarkaša Miloša Teodosića. Petra i Bogdan prioritet su bračnom paru, koji zbog mezimaca često zapostavlja sopstvene želje. Jedna od stvari kojima, navodno, oni ne uspevaju u potpunosti da se posvete otkako su postali roditelji, i u tome nisu jedinstveni, jeste njihov odnos. Sada su, međutim, odlučili to da promene.

Pročitajte: Kakva je to mama? Fotografija otkrila na koji način se Jelisaveta Orašanin ophodi prema svojoj deci, svi komentarišu

 

 

Dramska umetnica i sportista pre izvesnog vremena doneli su odluku da po prvi put decu ostave na čuvanje roditeljima i dadilji i otputuju na romantičnu destinaciju sami. Pomenute planove oni su nedavno i ostvarili, a društvo na letovanju prave im i prijatelji, takođe bračni parovi.

Pročitajte: Slavlje u domu Miloša Teodosića i Jelisavete Orašanin: Glumica podelila radosne vesti (foto)

 

 

Sumnja se da Jelisaveti i Teu naslednici puno nedostaju ipak svesni su da je ovo jedinstven i divan način da se posvete jedno drugome i porade na dodatnom osnaživanju svog braka. Prema fotografijama koje glumica objavljuje na "Instagramu" reklo bi se da neizmerno uživaju, kako u kupanju i sunčanju, tako i jedno u drugome, a nije isključeno da će izlet udvoje ponoviti.

Komentari (0)

Loading