Celebrity News

BOMBA: Dea i Mladen TAJNO VENČANI, kumovi ih odali fotografijom!

Venčanje Dee Đurđević i Mladena Mijatovića konstantna je tema medija, najpre zbog toga što je par nakon voditeljkine nesreće promenio priču o tome

BOMBA: Dea i Mladen TAJNO VENČANI, kumovi ih odali fotografijom!

Pre nego što je doživela saobraćajnu nesreću Dea Đurđević i Mladen Mijatovć za medije su rado govorili o zajedničkoj budućnosti. Bilo je tu i nekih planova za svadbeno veselje, nažalost nakon višestrukih operacija sa kojima se voditeljka susrela i oštećenjem ruke, venčanje Dee Đurđević i Mladena Mijatovića palo je u drugi plan.

Pročitajte: Dea Đurđević progovorila o POLU BEBE: Iskreno, ni ja nisam verovala!

Instagram

 

Voditelj crne hronike TV Pink u jednom javnom izlaganju čak je napomenuo da mu to nije na listi prioriteta, te da on i Đurđevićeva i bez zvanične potvrde matičara uživaju u zajedničkom životu i vezi koju stalno nadograđuju. 

Pročitajte: Prepolovila se! Dea Đurđević uz pomoć jednog saveta lekara izgubila 30 kilograma: Evo u čemu je tajna (FOTO)

Instagram

 

Jedna slika, koja se na društvenim mrežama pojavila nedavno, međutim, potpuno je zbunila njegove i Deine fanove, koji su još jednom s punim pravom posumnjali da se venčanje Dee Đurđević i Mladena Mijatovića ipak dogodilo i to tajno.

Pročitajte: Fotografija dana: Dea Đurđević pokazala mamu, svi komentarišu samo jedno!

Instagram

 

Na slici par pozira sa autorom emisije "Iza rešetaka" Mašanom Lekićem i njegovom izabranicom Kristinom Nikolić, a Dea je u komentaru koji fotografiju opisuje oslovljena sa kumice, zbog čega je i nastala sumnja o svadbi.

Pročitajte: Bože, ovo nisam zaslužila: Dea Đurđević otvorila dušu o najvećem životnom udarcu

 

 

Fotografija, nažalost,  nije proizvod proslave venčanja, već rođendana voditeljke, a budući da su parovi na njoj planirali jednoga dana danas da se okume, pomenuta šala je bila na mestu.

Komentari (0)

Loading