Celebrity News

Bele rade natopljene SUZAMA: Razvela se Jelena Broćić, evo ko je njen muž i ŠTA JOJ JE NAPRAVIO OD ŽIVOTA

Razvela se Jelena Broćić i to u najstrožoj tajnosti

Bele rade natopljene SUZAMA: Razvela se Jelena Broćić, evo ko je njen muž i ŠTA JOJ JE NAPRAVIO OD ŽIVOTA

Pevačica iz Čačka, koja se svojevremeno proslavila hitom "Bele rade" i danas je važno ime u svetu narodne muzike. Jelena Broćić ipak, povukla se sa javne scene kako bi sa suprugom i sinom vodila miran porodični život, van očiju javnosti. Upravo zato vest - razvela se Jelena Broćić, mnoge je iznenadila.

Jelena se u tajnosti udala za svog supruga 2003. godine,a  ovu vest javnost je saznala mnogo kasnije. Baš kao i vest o razvodu, koji je usledio nakon samo 9 godina bračne sreće.

Pevačica se razvela u strogoj tajnosti, a kako kaže, sve je uradila kako bi zaštitila sina Vasilija, koga je dobila sa sada već bivšim suprugom.

Pročitajte: DOKAZ O RAZVODU svima promakao - Danijela Dimitrovska gestom odavno objavila KRAJ

 

 

— Ni kada sam se udavala nisam to delila sa javnošću, pa neću da delim ni priču o razvodu. Uvek sam svoj privatni život držala po strani i najvažnije mi je da zaštitim sina Vasilija. Moj bivši suprug i ja se sada slažemo bolje nego kada smo bili u braku.

Razvela se Jelena Broćić i na brak dug 9 godina stavila tačku, a da li će se na velika vrata vratiti na javnu scenu, ostaje da vidimo.

Komentari (0)

Loading