Moda

Savršen za posebne prilike: Stajling Milice Pavlović zaludeo pripadnice lepšeg pola! Da li biste ga vi ponele? (FOTO)

Stajling Milice Pavlović ukrao svu pažnju

Savršen za posebne prilike: Stajling Milice Pavlović zaludeo pripadnice lepšeg pola! Da li biste ga vi ponele? (FOTO)

Pevačica izaziva interesiovanje gde god da se pojavi spajajući klasične sa nešto izazovnijim komadima te je tako i ovaj put elegantni stajling Milice Pavlović pokrenuo lavinu komentara.

Pročitajte: U najtežim trenucima on je ponovo tu! Nikolas Saveljić vratio se u život Milice Pavlović (FOTO)

Jednostavan, a opet vrlo efektan crveni outfit koji je Milica odabrala za potrebe kampanje na kojoj je radila, oduševio je pripadnice lepšeg pola. Duboka suknja sa šlicem pozadi uz koju je savršeno uklopila kratak top oduševio je svojom jednostavnošću, a opet efektnošću. Naime, reč je o kompletu savršenom za posebne prilike, koje mnoge dame ovog leta žele u svom garderoberu.

Pročitajte: Srce mi se raspada i krvari! U vreme najveće slave i uspeha porodicu Milice Pavlović pogodila strašna tragedija

Instagram printscreen

 

Suknja koja zbog svog neobičnog kroja savršeno ističe struk, naglasila je njenu izvajanu figuru, ceo stajling dobio odvažnu ženstvenu notu.

Pročitajte: Prezgodan, bivši fudbaler - Evo ko je misteriozni muškarac kog je Milica Pavlović konačno pokazala (FOTO)

Instagram printscreen

 

Milica je stajling upotpunila belom torbicom i jednostavnim detaljima, pa je na taj način dodatno naglasila efektnost samog kompleta.

Pročitajte: Jelena nema pojma - Prvo je zapratio na Instagramu, onda se i sreo s njom! Detalji susreta Noleta i OVE ATRAKTIVNE pevačice (FOTO)

Instagram printscreen

 

Diskretan nakit u zlatnoj boji i sandale u istom tonu učinili su stajling efektnim, a mnoge dame u njemu su pronašle inspiraciju za posebne prilike koje imaju ovog leta.

 

Komentari (0)

Loading