Celebrity News

U porodicu Slobodana Šarenca STIŽE ZET! Ćerka Slobodana Šarenca ocu saopštila vesti, njegova reakcija je NEGATIVNA

Ćerke Slobodana Šarenca lek su za voditelja, nakon napornog dana

U porodicu Slobodana Šarenca STIŽE ZET! Ćerka Slobodana Šarenca ocu saopštila vesti, njegova reakcija je NEGATIVNA

U braku sa bivšom košarkašicom Anđelijom Arbutinom voditelj i sportski komentator Slobodan Šarenac ima dve naslednice. Nina i Lana uveliko su u tinejdžerskom periodu, ipak voditelj tvrdi da su izuzetno dobre devojke za čije vaspitanje je najzaslužnija njegova emotivna parnterka.

Pročitajte: Želela je da ga upozna sa drugaricom, a onda su se zaljubili jedno u drugo: Ona je više od dve decenije supruga Slobodana Šarenca

 

 

Ćerke Slobodana Šarenca ne slušaju folk muziku, ne gledaju rijalitije, a po izjavi sportskog komentatora jedina mana im je što su previše fokusirane na telefon, tačnije društvene mreže.

- Potpale su pod taj uticaj, zato tu imam kontrolu nad njima u nekim situacijama. Moram povremeno da zatražim šifre da proverim ko su im fendsi i ostale stvari, to je deo koji ja mogu da uradim da ih zaštitim - kazao je Šarenac, koji je duhovito dodao da će prema momcima svojih naslednica dodatno biti strog poput Nikole Koje iz filma " Mi nismo anđeli", te da je već pripremljen za te situacije.

Pročitajte: "Nije loše sa tri žene u kući": Slobodan Šarenac progovorio o supruzi i ćerkama, ova stvar je svima zajednička (FOTO)

 

 

- Nikola je malo dete za mene. Spremio sam svo naoružanje, spreman sam i taj doček na vratima to mi je životna želja, već imam i razrađen scenario. Ne bih baš sad da iznosim sve, ali postupio bih onako baš prilično sirovo, naravno to bi bilo u šali sve. Mislim da ću pokušati da budem strog prema momcima ali da će me oni provaliti -  rekao je on pa dodao:

- Volim da se našalim, mislim da to već svi znaju. Jednom sam otišao na Ninin trening, trenira plivanje i molila me je da se sklonim od nje, ja se po njenoj naredbi udaljim i pitam Anđu šta je bilo, kaže: "Pa tu su joj svi važni prijatelj, treneri, memoj da je blamiraš", a ja kao nisam hteo - zaključio je Slobodan.

 

Komentari (0)

Loading