Celebrity News

Vreme i da javnost sazna: Aleksandar Radojičić šokirao javnost priznanjem da ima SINA, pogledajte fotografiju plavookog dečaka i KOLIKO LIČE

Aleksandar Radojičić otac za primer je

Vreme i da javnost sazna: Aleksandar Radojičić šokirao javnost priznanjem da ima SINA, pogledajte fotografiju plavookog dečaka i KOLIKO LIČE

Da je Aleksandar Radojičić otac za primer poznato je svima. Glumac se godinama borio za starateljstvo nad ćerkom Ajom i kada je napokon dobio pravo da je posećuje i sa njom provodi vreme u svom domu, nastojao je da to iskoristi na najbolji mogući način.

Pročitajte: Dala je sve od sebe da ga ocrni u javnosti: Ovako danas izgleda žena koja je Aleksandru Radojičiću rodila ćerku (FOTO)

Netetko smo gledali kako Aleksandar svojoj naslednici udovoljava, vodi je u šetnje, vožnju biciklom, bioskop i pozorište, naknadno joj proslavlja rođendane i ispunjava gotovo sve želje, dok ima samo jedan zahtev da bude dobra u školi i ostane vaspitana devojčica, što ona i jeste. O svojoj mezimici Radojičić voli da priča za medije, ponosi se njome i nije video ništa loše u tome da povremeno otkrije detalje njhovog druženja. Postoji, međutim, mnogo toga što je glumac prećutao.

Pročitajte: Tajno venčanje Aleksandra Radojičića: OŽENIO SE DUNJOM DALEKO OD OČIJU JAVNOSTI? (FOTO)

Instagram

 

On je nedavno šokirao javnost izjavom da ima sina, pokazavši i fotografiju dečaka, vrlo sličnog njemu. Acina istina, vrlo brzo shvaćena je kao šala, što i jeste bila.  Naime, glumac kroz emisiju "Biciklom kroz Srbiju" susreće mnogo ljudi među kojima je bio i ovaj tinejdžer, a budući da su svi na setu komentarisali da mnogo liče, odlučio je da ovaj poseban susret ovekoveči fotografijom i našali se na temu sličnosti.

Pročitajte: Mogu li vesti biti lepše: Aleksandar Radojičić presrećan, čestitke samo pristižu

 

 

Aleskandar Radojičić otac za primer ostaje i za sada je posvećen samo svojoj mezimici, a da li će ga i izabranica Dunja obradovati potomstvom vreme će pokazati.

Komentari (0)

Loading