Celebrity News

Sve tri ćerke Nenada Jezdića su prave lepotice: Upoznajte najveće blago i uspeh slavnog glumca

Ćerke Nenada Jezdića školuju se u inostranstvu

Sve tri ćerke Nenada Jezdića su prave lepotice: Upoznajte najveće blago i uspeh slavnog glumca

Glumac Nenad Jezdić oženio se vrlo mlad Sarom Jezdić koja mu je podarila troje dece. Iako je, poput mnogih muškaraca, priželjkivao da postane otac sinova, sudbina mu je priredila iznenađenje u vidu tri mezimice, a tek kasnije je dobio i sina.

Pročitajte: Veliki gubitak! Potpuno slomljen Nenad Jezdić objavio fotografiju i rasplakao sve: BOL JE NEZAMISLIVA (FOTO)

ATA Images

 

Ćerke Nenada Jezdića lepo su vaspitane mlade dame, koje su iz poštovanja prema ocu i njegovoj želji da se vrati dedovini, zasadi šljive i pravi rakiju, pristale da se zajedno sa njim presele na seosko gazdinstvo kraj Valjeva, ipak danas njihov put je nešto drugačiji.  Sve tri, navodno su odlučile da školovanje nastave u inostranstvu zbog čega je Jezda ponosan, a pomalo i zabrinut.

Pročitajte: Žena Nenada Jezdića DO DANAS nije uslikana: Kada su se venčali delili su samo jednu viljušku, evo kako SADA UŽIVAJU

Instagram

 

Njegova briga fokusirana nije na same mezimice, jer ih je izveo na pravi put, utkao im prave vrednosti i moralne kodekse, već na društvo u kom one odrastaju, a kojim, po njegovom mišljenju, i dalje vladaju muškarci, te on sa žalošću tvrdi da su žene još uvek, uprkos naporima diskriminisana bića.

- Pošto sam rano stupio u brak i dobio decu promišljao sam često o tome zašto mi je gospod dao tri ćerke. Možda je baš sad ovo taj razlog i ta poenta, da odavde jasno i glasno posvedočim da žene u našem društvu jesu diskriminisana bića. To je jezivo i strašno. Kada bismo mi imali odnos, pogotovo muškarci prema ženama kakav bi trebalo da bude, pravi domaćinski odnos, sve bi bilo bolje, jer žene su te koje produžavaju ovaj svet i ovaj narod. Žene i ovom svetu i ovom narodu daju i naučnike i domaćine i savesne ljude, ljude koji čine dobro društvu, isto tako žene daju žene. Žene produžavaju i stvaraju ovaj svet - istakao je Jezdić.

Pročitajte: Raskošno imanje kao iz filmova: U ovom raju u okolini Valjeva živi Nenad Jezdić sa suprugom Sarom (FOTO)

 

 

Ćerke Nenada Jezdića zasigurno su ponosne na svog oca, koji se javno drži ovakvih stavova, a pretpostavljamo i da je privatno, nežni i požrtvovani tata za primer.

Komentari (0)

Loading