Celebrity News

Kad stigne KARMA: Miroslav Ilić se odrekao Devina, a drugi sin NAPRAVIO VELIKI SKANDAL! Policija morala da interveniše

Autor: | 25/07/2022

Sin Miroslava Ilića poznat je po problematičnom ponašanju

Kad stigne KARMA: Miroslav Ilić se odrekao Devina, a drugi sin NAPRAVIO VELIKI SKANDAL! Policija morala da interveniše

Kao da nije imao dovoljno problema sa vanbračnim sinom i čitavom dramom u javnosti koja je izazvana njegovim (ne)priznavanjem, legenda narodne muzike Miroslav Ilić neretko se nalazio u još većim medijskim skandalima kada je njegov zakoniti naslednik Marko Ilić priređivao incidente i narušavao javni red i mir. Sin Miroslava Ilića organima vlasti ali i opštoj javnosti od ranije je poznat po problematičnom ponašanju, a najpoznatiji je slučaj haosa koji je napravio kada se jedne noći napio u svom stanu na Novom Beogradu.

Mića Jović

 

Sin Miroslava Ilića, naime, puštao je glasnu muziku u svom stanu u dubokoj noći što je samo uslovilo dalju eskalaciju problema.

- Iz njegovog stana dopirala je buka. Bila je noć i komšije nisu mogle da spavaju. Valjda ga je neko od njih upozorio na kućni red i zamolili su ga da ugasi ili barem smanji muziku. Njega je to razbesnelo, pa je izleteo iz stana i počeo da divlja. Sin Miroslava Ilića je počeo da šutira vrata od komšijinog stana. Pomahnitalo je udarao u njih. Onda je počeo i pesnicama da lupa po vratima i zidu. Sve vreme je urlao i pretio. Videlo se da je baš besan. Niko nije smeo da mu priđe. Izgledao je pomahnitalo, kao razjarena zver - ispričao je tada izvor blizak porodici i dodao da je policija tada morala da interveniše.

ATA Images

 

- Patrola je brzo stigla u zgradu. Zatekli su Marka kako šutira vrata i histeriše. Međutim, on se ni tada nije smirio. Naprotiv. Napao je i policajce. Počeo da ih vređa i da maše rukama u njihovom pravcu. Ljudi su mu tražili ličnu kartu, ali on nije želeo da im da dokumenta. Sve to je trajalo poduže - ispričao je i rekao da je sam Miroslav Ilić sa suprugom Gordanom morao da dođe kako bi smirio situaciju.

- Ne znamo da li ih je on pozvao ili neko od komšija. Trudili su se da smire strasti. Nekako su ubedili sina da uđe u stan i da prestane da se suprotstavlja policajcima. Marko je na nagovor mame i tate dao službenicima MUP ličnu kartu - završio je izvor koji je naglasio da privođenja ipak nije bilo jer nije bilo elemenata krivičnog dela.

Pročitajte: Ona mu je brisala suze zbog očevog odbacivanja: OVO je najvažnija žena u životu vanbračnog sina Miroslava Ilića, Devina (FOTO)

ATA Images

 

Nije to bio jedini put da je sin Miroslava Ilića izazaivao probleme, budući da je u domu kod Višnjičke banje dvaput pravio slične incidente zbog čega je dobijao i prekršajne prijave.

Komentari (0)

Loading