Celebrity News

Vreme je da kažem šta mi je na duši! Devojka Đorđa Đokovića KONAČNO otkriva ISTINU O jetrvi Jeleni

Odnos Jelene Đoković i Saške Veselinov od početka je komplikovan

Vreme je da kažem šta mi je na duši! Devojka Đorđa Đokovića KONAČNO otkriva ISTINU O jetrvi Jeleni

Foto Instagram, Nikola Krstic/Profimedia

Odnos Jelene Đoković i Saške Veselinov intrigira medije od samog početka. Otkako se saznalo da je voditeljka i model Saška Veselinov osvojila srce Đorđa Đokovića, brata najboljeg tenisera svih vremena Novaka Đokovića nagađanja ne prestaju.

Mnogi su spekulisali kako se nova Đokovićeva snajka uklopila u porodicu i kakav je odnos Jelene Đoković i Saške Veselinov . Zanosna plavuša sada je odlučila da sve otkrije. 

Pročitajte: Posle Dijane na tapetu Saška - Jelena Đoković okrenula NOVI LIST, Novak morao da reaguje

Profimedia

 

- Nisu mogle da me pogađaju priče o našem sukobu jer stvarno imamo lep odnos. Mi odemo i na putovanje svi zajedno i sa decom. Njihovu decu obožavam i oni mene. Čim smo se upoznali nekako smo kliknuli i baš smo pravi drugari. Na nedavnoj proslavi smo se uhvatile mikrofona jer su svi pre nas to učinili i rekla sam: "To mi nije trebalo. Znaš ti, znam ja, ok to ćemo". Tako da, u super smo odnosima stvarno, kaže Saška za Telegraf.rs. 

Saška otkriva i da je uveliko otpočela zajednički život sa Đokovićem. 

- Posle mesec dana smo se uselili u zajednički stan, tako da nije tu bilo nikakvo sakrivanje, ali što se tiče medija nije bilo potrebe da se eksponiramo. Smatram da kada neko previše pokazuje svoju vezu, kada piše citate i iskazuje ljubav na društvenim mrežama to nije to. Meni to nije potrebno jer ja to živim kod kuće. Tako da, dok nas niste uhvatili niste znali.

Pročitajte: "Njemu to jednostavno NE IDE..." Jelena Đoković nikad oštrije o Novaku kao ocu

Instagram

 

 

 

Komentari (0)

Loading