Celebrity News

Da li biste prepoznali meksičku miljenicu zbog koje ste sedeli prikovani za ekrane? Popularna Esmeralda više ne liči na sebe (FOTO)

Esmeralda danas izgleda ovako - glumica neprepoznatljiva

Da li biste prepoznali meksičku miljenicu zbog koje ste sedeli prikovani za ekrane? Popularna Esmeralda više ne liči na sebe (FOTO)

printscreen

Glumicu Leticiju Kalderon naša populacija zavolela je zbog uloge u proslavljenoj meksičkoj telenoveli, ona sada ima 54 godine, a popularna Esmeralda danas izgleda ovako.

Pročitajte: Imala si anđeosko lice, zašto si ga upropastila - Sećate li se čuvene Zlobnice? Šokiraćete se kako glumica Gabrijela Spanić danas izgleda

Lik Esmeralde osvojio je srca mnogih te su se poistovećivali sa tužnom sudbinom slepe devojke koju je u šumskoj kolibi odgajila starica jer ju je zamenila na rođenju sa svojim sinom. On je odrastao u bogatoj porodici, a kasnije Esmeralada i taj isti dečak zaljubljuju se, a njihova ljubavna priča postaje planetarno popularna.

Leticija je još kao mala iskazivala ogromnu ljubav prema glumi, sa 13 godina prvi put je otišla na kasting, ali nije dobila ulogu, međutim upornošću je već sledeće godine ostvarila svoj televizijski debi.

Pročitajte: Čuvena zvezda latino sapunice oduševljena Bikovićem - Zgodan je i talentovan

printscreen

 

Njena karijera išla je uzlaznom putanjiom, a 1997. godine stekla je internaconalnu slavu upravo ulogom Esmeralde i još uvek je glumački aktivna i snima telenovele.

U jeku popularnosti glumica je prolazila kroz jedan od najtežih životnih perioda i kako je sama priznala upala je u pakao zavisnosti, a prelomni trenutak u izlečenju bio je taj kada joj je drugarica preminula na rukama zbog predoziranja.

- Bila sam mlada, na vrhuncu karijere, puna novca i sve mi je bilo dostupno. Nepromišljenost me mogla koštati života - ispričala je glumica 2013. godine.

Pročitajte: "Zlobnica“ priželjkuje telenovelu - Posle višegodišnje pauze, ovo će biti moja godina

Jedna od tada najpoželjnijih latinoameričkih glumica danas je u šestoj deceniji života i iako potpuno drugačija, Esmeralda i dalje pleni prirodnom lepotom.

Leticija se 1997. godine udala za Marka Lopeza, ali je nakon dve godine usledio razvod, da bi potom ponovo stala na ludi kamen sa Huanom Koljadom sa kojim ima sinove Lusijana i Karla.

Komentari (0)

Loading