Celebrity News

Ko je lepotica kojoj PORED SVEGA ne može da odoli: Ovo je devojka Ivana Mihailovića s kojom se ponovo pomirio (FOTO)

Devojka Ivana Mihailovića još jednom je ukrala srce glumca

Ko je lepotica kojoj PORED SVEGA ne može da odoli: Ovo je devojka Ivana Mihailovića s kojom se ponovo pomirio (FOTO)

Po priči medija pre više od pola godine Ivan Mihailović i Maja Kalafatić prekinuli su vezu, a za sve je navodno kriv glumčev odlazak u Ameriku povodom usavršavanja. U tom periodu dramski umetnik nije objavljivao fotografije sa svojom izabranicom, čime je posredno potvrdio ono što se mesecima spekulisalo a to je da je dugogodišnju romansu okončao.

Pročitajte:Vikendica Ivana Mihailovića skrivena daleko od gradske gužve će vas očarati: Tamo glumac i njegova devojka Maja sade voće i povrće (FOTO)

 

 

Budući da se poslednjih nekoliko dana situacija na tom polju promenila, zapravo, Ivan je ponovo počeo da sa pratiocima deli slike na kojima je Kalafatićeva došlo se do zaključka da je palo pomirenje. Veruje se da su glumac i njegova izabranica nakon perioda razdvojenosti ipak shvatili da ne mogu jedno bez drugog te da je jedino rešenje da sve zaborave i krenu ispočetka. 

Pročitajte: Ko je devojka Ivana Mihailovića koju od javnosti skriva već 5 godina?

 

 

Koliko su opet zaljubljeni svedoče slike nastale na njihovom prvom letovanju posle pomirenja. Glumac i emotivna partnerka nekoliko dana već su u Hrvatskoj, obilaze plaže, maslinjake a posetili su i Brione gde su i nastale njihove nove romantične fotografije.

 

Komentari (0)

Loading