Lifestyle

Vikendica Ivana Mihailovića skrivena daleko od gradske gužve će vas očarati: Tamo glumac i njegova devojka Maja sade voće i povrće (FOTO)

Dom Ivana MIhailovića sve češće je vikendica van grada

Vikendica Ivana Mihailovića skrivena daleko od gradske gužve će vas očarati: Tamo glumac i njegova devojka Maja sade voće i povrće (FOTO)

Retki su oni koji imaju priliku da posete dom Ivana Mihailovića, a još ređi oni kojima je pripalo to zadovoljstvo da borave u njegovoj vikendici ušuškanoj među brezama daleko od gradske gužve. Nakon što se, poput svih nas, pretprošle godine suočio sa lock down-om glumac je sa devojkom Majom beg od stvarnosti pronašao upravo tamo u drvenoj kućici, među cvrkutom ptica i cvrčaka. 

Pročitajte: Ko je misteriozna devojka koju Ivan Mihailović od javnosti skriva već 5 godina?

Instagram

 

Budući da pozorišta nisu radila, a da se mnogo ni snimalo, najviše iz dosade, a kasnije i iz zdravstvenih razloga, Ivan je krenuo da se bavi poljoprivredom. On i njegova izabranica posadili su bundevu, krompir, luk, paradajz a za divno čudo sve im je uspelo te su mesecima kasnije uživali u plodovima svoga rada. Dramski umetnik je čak poseban specijalitet pripremljen od povrća koje je sam posadio poslužio gostima u emisiji "Na večeri kod", a posebno uživa kada mu u vikendicu navrate prijatelji sa klase Tamara Dragičević, Nina Janković, Miljana Gavrilović, Miloš Biković, Miodrag Radonjić...

Pročitajte: Prijateljstvo se jednostavno dogodi: Gorica Popović i Ivan Mihailović nerazdvojni čitavu deceniju

Instagram

 

Dom Ivana Mihailovića u prirodi udoban je kutak u kom glumac provodi najveći deo svog slobodnog vremena.

Komentari (0)

Loading