Celebrity News

Najmlađa ćerka Mirke i Vujadina je pravi anđeo: Pogledajte fotografiju majke i bebe koja će vam naterati suze na oči

Najmlađa ćerka Mirke Vasiljević i Vujadina Savića je pravi anđeo

Najmlađa ćerka Mirke i Vujadina je pravi anđeo: Pogledajte fotografiju majke i bebe koja će vam naterati suze na oči

Instagram

Prošlo je svega devet meseci od kada se Mirka Vasiljević po četvrti put ostvarila u ulozi majke i još jednom pokazala da je super žena. Od tada je posvećeno nastavila da se bavi svojim mališanima, bude posvećena podrška suprugu, a da uz sve to izgleda savršeno.

Poslednja fotografija na kojoj vidimo Mirku kako nosi malu Aniku ne prestaje da se komentariše, ipak, ovoga puta najmlađa ćerka Mirke Vasiljević i Vujadina Savića mami je ukrala svu slavu. Preslatka devojčica, koju nemamo prilike često da vidimo ukrala je srca, ne samo članova svoje porodice, već i fanova svojih roditelja.

Pročitajte: Kad ih je toliko, NIJE SVE BAJKA - Fotografija otkriva kako se ZAISTA slažu Mirkina i Vujadinova deca

Instagram

 

Kako mnogi primećuju Anika već sada liči na stariju sestru Adrijanu, koja je kopija svoje majke, pa će obe devojčice jednoga dana izrasti u prave lepotice.

Najmlađa ćerka Mirke Vasiljević i Vujadina Savića porodici je dala neku sasvim novu dinamiku, a u njeno odrastanje uključeni su svo troje mališana, koji već znaju koje su im obaveze i odgovornosti, pa je mami mnogo lakše.

Prizor ove dve lepotice raznežio je mnoge, dok su se komplimenti na Mirkin račun nizali, što povodom sjajnog izgleda, što povodom uloge posvećene mame, u kojoj se sjajno snalazi.

Komentari (0)

Loading