Celebrity News

TUŽNI JECAJ udovice i ćerke Branka Cvejića prolomio se grobljem: Kolege i porodica sahranili slavnog glumca (FOTO)

Sahranjen Branko Cvejić glumac koji odlazi u legendu

TUŽNI JECAJ udovice i ćerke Branka Cvejića prolomio se grobljem: Kolege i porodica sahranili slavnog glumca (FOTO)

Ata Images

Kako se i pretpostavljalo, na Novom groblju u Aleji velikana je sahanjen Branko Cvejić. Povodom poslednjeg ispraćaja glumca okupile su se brojne javne ličnosti, nadasve njegove kolege, među kojima i Dragan Mićanović, Irfan Mensru, Bule Goncić, Radovan Vujović, Ceca Bojković, Branimir Brstina, Jelena Đokić, Svetozar Cvetković, Milan Marić ...

Pročitajte: Izgleda baš kao naučnica: Ovo je ćerka Branka Cvejića, vrhunska intelektualka koja je NAPUSTILA SRBIJU (FOTO)

ATA Images

 

 

Ata Images

 

Svi su došli da odaju počast glumačkom velikanu koji je iza sebe ostavio preko 40 filmskih, televizijskih i pozorišnih uloga, kroz koje će nastaviti da živi. Za Banetom Bumbarerm iz serijala "Grlom u jagode" ili pak Listerom iz serije "Porodično blago", ostaće velika žal i sećanje na vanserijski telentovanog umetnika, odličnog prijatelja, vernog supruga Vesne, požrtvovanog oca Žarka i Bojane i omiljenog deke jedne preslatke Zore

Pročitajte: Lep kao maneken, ali krije JEDNU TUŽNU PRIČU: Ovo je misteriozni sin Branka Cvejića, ženama će pasti vilice (FOTO)

Ata Images

 

Komemoracija povodom smrti Branka Cvejića biće održana u septembru u Јugoslovenskom dramskom pozorištu, s obzirom na to da veliki broj njegovih kolega zbog letnjih odmora nije u prestonici, a ima želju da prisustvuje ovom posebnom činu.

Pročitajte: Slomljena udovica plakaće zauvek: Ovo je supruga Branka Cvejića koja mu je ceo život bila vetar u leđa (FOTO)

Ata Images

 

Branko Cvejić preminuo je u 75. godini posle kraće bolesti. Sedam dana ranije glumcu je pozlilo, nakon čega je bio prebačen u Klinički centar Srbije, odakle su nagovestili da su kardiovaskularni problemi koje je imao bili uzrokovani vrućinama. 

Pročitajte: Sergej Trifunović se oprostio od Branka Cvejića emotivnom porukom: Ne sećam se da je neko toliko roptao na mene, a da sam ga toliko voleo

Ata Images

 

Imao je lep život koji je posvetio porodici i glumi. Diplomirao je na Fakultetu dramskih umetnosti u Beogradu 1969. godine i od tada je stalni član Јugoslovenskog dramskog pozorišta, čije je upravnik bio od 2002. do kraja 2011. godine.

Ata Images

 

Ata Images

 

Ata Images

 

Ata Images

 

Ata Images

 

Ata Images

 

 

 

Komentari (0)

Loading