Celebrity News

Deca Tamare Dragičević i Petra Benčine sve više liče na majku: Pogledajte porodične fotografije sa letovanja iz snova

Deca Tamare Dragičević i Petra Benčine prepametna su, talentovana i poput roditelja uživaju u putovanjima

Deca Tamare Dragičević i Petra Benčine sve više liče na majku: Pogledajte porodične fotografije sa letovanja iz snova

Letnji odmor Tamare Dragičević i Petra Benčine više je nego uzbudljiv. Bračni par sa sinom Lazarom i ćerkom Stašom prvo je nedelju dana obilazio raskošne kontinentalne italijanske predele a zatim se spustio na primorje gde već nekoliko dana uživa u prostranim peščanim plažama Lece.

Pročitajte: Kakvu ženu imaš! Petar Benčina i Tamara Dragičević stigli u Banjaluku, javnost ne prestaje da priča o NJOJ (FOTO)

 

Instagram

 

 

Deca Tamare Dragičević i Petra Benčine provode se prelepo a sve zahvaljujući ponosnim roditeljima koji su im napravili ugođaj iz snova. Fotografije, tom prilikom nastale, svedoče u kojoj meri je glumački par posvećen i upućen na jednu od najavažnijh životnih uloga.

Pročitajte: Glumac objavio vesti na Instagramu: U dom Petra Benčine i Tamare Dragičević STIŽE POJAČANJE I TO DUPLO, njihova deca najsrećnija (FOTO)

Instagram

 

Jurenje oseke, plivanje, sunačnje, večernje šetnje, društvene igre samo su neke od aktivnosti koje porodica Dragičević-Benčina praktikuje na moru, a činjenica je da mališanima pored ovakvih inovativnih roditelja nikada ne može da bude dosadno.

Pročitajte: Dan za pamćenje: Udala se sestra Petra Benčine, Staša i Lazar zvezde romantičnog venčanja u vinogradu (foto)

Instagram

 

Deca Tamare Dragičević i Petar Benčine po mnogo čemu zapamtiće ovo leto.

Komentari (0)

Loading