Celebrity News

Pokušali da sakriju od svih: Razdvojeni Jelena i Duško našli se pred OZBILJNIM zadatkom, OVO SU detalji tajnog SUSRETA

Jelena Karleuša i Duško Tošić - podela imovine posle razvoda sve zanima

Pokušali da sakriju od svih: Razdvojeni Jelena i Duško našli se pred OZBILJNIM zadatkom, OVO SU detalji tajnog SUSRETA

Instagram

Razvod Jelene Karleuše i Duška Tošića tema je koja već danima intrigira domaću javnost. A kako se tim povodom Jelena oglasila samo jednom, dok je Duško odlučio da ostane bez komentara, najtraženiji pojmovi na guglu ovih dana definitivno su Jelena Karleuša i Duško Tošić - podela imovine, detalji razvoda i pomirenje.

Supružnici o ovim detaljima javnost nisu izvestili, a kako sada piše "Star", o detaljima razvoda nisu ni razgovarali već su dogovore prepustili svojim advokartima. Prema tvrdnjama pomenutog lista, advokati su se prošle nedelje sreli i iako nisu bili pristuni Jelena Karleuša i Duško Tošić, raspodela imovine bila je tema razgovora advokata i to čak sedam sati.

Rajko Ristić

 

Jelena Karleuša i Duško Tošić podela imovine - ovo su detalji

Kako izvor otkriva, Karleušin advokat je tražio da ona sa decom ostane da živi u vili na Dedinju, koju su kupili pre tri godine od Dragana Stojkovića Piksija.

- Jelena i Duško se uopšte nisu videli tih dana, niti su pregovarali oko podele imovine. Njihovi advokati su se sastali, pa su 7 sati pregovarali oko toga šta će kome posle razvoda pripasti. Kada su se njih dvoje venčali, 2008. godine, Duško tada nije imao nijednu nekretninu na svoje ime, čak ni kuća u Orlovatu nije bila na njegovo ime, dok je Jelena još tada imala kuću u Zemunu i stan na Novom Beogradu. Vila koju su kupili pre tri godine ostaje Jeleni i deci, a biće prepisana na njihove ćerke kroz ugovor o poklonu. U međuvremenu Duško je kupio još dva stana u Beogradu, koji će ostati njemu. Još uvek je sporno koliko će Duško davati za alimentaciju, pa su zbog toga njihovi advokati ugovorili još jedan sastanak. Starateljstvo će pripasti i Jeleni i Dušku, tako da će ćerke uvek moći da viđaju oca, ali ostaju da žive sa majkom, što je bila njihova odluka - otkriva izvor i dodaje:

- Tokom četrnaest godina braka njih dvoje su stekli ozbiljno bogatstvo, pa se imovina procenjuje na više miliona evra. Na sastanku su njihovi advokati veći deo rešili i dogovorili, ali će se ipak još jednom sastati, nakon što svako od njih popriča sa svojim klijentom.

- Jelena je odmah posle prvog sporazuma sa ćerkama otišla na more i naglasila je svom advokatu da će o ostalim detaljima pričati kada se vrati jer sada želi da se posveti ćerkama kojima nije lako što im se roditelji razvode.

Pročitajte: Jelena Karleuša SPAKOVALA kofere i NAPUSTILA Duška - Evo gde je i u kakvom stanju viđen nakon njenog odlaska

Instagram

 

Kako se ovim povodom još uvek nisu oglasili, jedina poznata stvar je da se Duško i Jelena trude da devojčice kroz ovu krizu prođu što bezbolnije, dok ćemo o detaljima razvoda čuti tek kada odluče da o tome javno progovore.

Komentari (0)

Loading