Celebrity News

Svi je OGOVARAJU: Ćerka Dragana Bjelogrlića se popela na sto i igrala pred svima, tatina reakcija iznenadila (FOTO)

Ćerka Dragana Bjelogrlića lepotica je na mamu, a samostalna i čvrstog karaktera na tatu

Svi je OGOVARAJU: Ćerka Dragana Bjelogrlića se popela na sto i igrala pred svima, tatina reakcija iznenadila (FOTO)

Boško Karanović

Mia Bjelogrlić, ćerka Dragana Bjelogrlića, bavi se režijom a svoj prvi dokumentarni prvenac predstavila je u vidu serije, gde su svi mogli da zaključe da je izuzetno darovita na oca, te da će biti izuzetno lepo ako tim putem nastavi. Osim zbog pomenutog projekta "Ona se budi" koji je odjeknuo u javnosti a tiče se prava žena u društvu, ćerka Dragana Bjelogrlića dospela je u žižu medijskog interesovanja  i zbog veze sa mladim glumcem Mianom Marićem

Pročitajte: Rekla je šta je imala! Mia Bjelogrlić na 32. rođendan Milana Marića DONELA VAŽNU ODLUKU, svi pričaju o njima

Getty Images / Boško Karanović

 

Mesecima se raspravljalo o odnosu rediteljke i glumca, mnogi su bezuspešno pokušavali da odgonetnu kako su zeta prihvatili Maja i Bjela, a taman kada su tračevi utihnuli pojavile su se fotografije koje su ponovo pokrenule tračeve na temu mladog para.

Pročitajte: Pa očigledno joj je lepše nego sa Milanom Marićem: Evo ko sada grli lepu Bjelinu ćerku Miu (FOTO)

Boško Karanović

 

 

Naime, slike sa imanja u Barandi na kom je Bjela okupio veliku glumačku ekipu, nadasve prijatelje, među kojima su se našli i njegov sin Aleksej i supruga Maja, potvrdile su upravo ono što smo znali - Mia je suviše samostalna da bi provodila vreme sa porodicom tokom leta.

Pročitajte: SADA NEMA NAZAD: Brat Aleksej Bjelogrlić javno izneo svoj stav o tome što je Milan Marić smuvao njegovu sestru (FOTO)

Instagram

 

Ćerka Dragana Bjelogrlića i njen izabranik nisu prisustvovali okupljanju iako su se među gostima našli svi njihovi prijatelji.

Pročitajte: Nevolje u raju i to zbog bivše: Milan Marić u problemu, Mia Bjelogrlić saznala sve

Instagram

 

 

Dok porodica vrele letnje dane provodi na selu Mia uživa sa drugaricama u večernjem provodu, a slika na kojoj se penje na sto i đuska svedoči tome koliko se, uprkos tome što nije s porodicom, ludo zabavlja.

 

Komentari (0)

Loading