Celebrity News

Doktor Filgud propagira zdrav život i dijete, a evo kako izgleda njegova supruga Tamara (FOTO)

Supruga doktora Filguda prava je enigma za javnost

Doktor Filgud propagira zdrav život i dijete, a evo kako izgleda njegova supruga Tamara (FOTO)

Uprkos velikoj popularnosti Saše Plećevića, poznatijeg u narodu kao doktora Filguda, njegova porodica ostala je van dometa javnosti. Doktor, koji propagira zdrav život, regulisanu ishranu, treninge, a poznat je i po tome što stalno ukazuje na četiri bele smrti: belo brašno, šećer, so i masnu hranu, odabrao je nešto drugačiji put u građenju karijere, koji se sastoji isključivo iz samostalne promocije i promocije njegovog rada bez uplitanja najmilijih. Supruga doktora Filguda, Tamara Plećević, davnih dana složila se sa tim, stoga skladne supružnike, koji imaju dvoje divne dece, retko kada možemo videti zajedno na javnim događajima.

Pročitajte: Lagana letnja haljina Darije Kisić za svačiji džep: Kako izgledati elegantno na vrućini (FOTO)

 

 

Budući da doktor Filgud insistira na adekvatnim dijetama i treninzima, i da se lično time striktno vodi svi se godinama unazad pitaju da li je istovetan stil života prihvatila i njegova porodica, tačnije supruga. Da li ona izbegava četiri bele smrti, vežba li svakodnevno i samim tim i da li pod uticajem supruga ima manekensku građu.

Pročitajte: OVA DEVOJKA JE STVORENA ZA SCENU: Ćerka Darije Kisić SLAVI 18. ROĐENDAN, ponosna majka objavila fotografiju i svi zumiraju zbog njene lepote

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Dr FeelGood (@drfeelgood.rs)

 

Jedna fotografija sa jednog gradskog događaja možda čak i najbolje odgovara na sva ova pitanja i to da  supruga Saše Plećevića ne samo da se pridržava svih njegovih saveta, već je i vrsna lepotica.

 

 

Komentari (0)

Loading