Celebrity News

Ovo su sinovi Lene Kovačević: Pevačica prvi put objavila slike naslednika, na koga vam liče? (FOTO)

Sinovi Lene Kovačević veliki su momci

Ovo su sinovi Lene Kovačević: Pevačica prvi put objavila slike naslednika, na koga vam liče? (FOTO)

Nakon što je postala mama dva dečaka Teodora i Vuka Brčina, Lena Kovačević donela je odluku da ih medijski ne eskponira. Nije želela da njeni naslednici osete bilo kakav pritisak javnosti u parkiću, školi sa vršnjacima, na sportu, stoga donedavno niko nije imao uvid u to kako sinovi Lene Kovaćević izgledaju, koliko su porasli i liče li više na mamu ili možda ponosnog tatu Veljka Brčina.

Pročitajte: Osmeh kao preslikan: Ovo je mama Lene Kovačević, stub porodice i dama ispred svog vremena

 

 

S godinama i iskustvom džez pevačica, poznata po raskošnoj lepoti i talentu, shvatila je da je toliki oprez i potreba da zaštiti mezimce preterana, te je lagano prvo njihove siluete, načine na koje provode vreme, a odnedavno i njihov lik podelila sa pratiocima na "Instagramu".

Pročitajte: Kakav je ovo FRAJER! Lena Kovačević KONAČNO u javnosti sa mužem, pogledajte prvu fotografiju misterioznog Veljka (FOTO)

 

 

Prve slike na kojima poziraju sinovi Lene Kovačević privukle su veliku pažnju najviše zbog toga što su naslednici pevačice dosta likom slični majci, a po svemu sudeći obožavaju i muziku. Ispod jedne od fotografija Lena je jasno naznačila koliko je ponosna na njih:

- Zato jer si ti još uvek moja beba - uputila je reči starijem sinu ona.

Komentari (2)

Loading