Celebrity News

Koliko radosti može da stane u jedan dom? Nataša Pavlović i njen suprug imaju veliki razlog za sreću, sinovi u to ime napravili žurku (FOTO)

Sinovi Nataše Pavlović napravili žurku u stanu

Koliko radosti može da stane u jedan dom? Nataša Pavlović i njen suprug imaju veliki razlog za sreću, sinovi u to ime napravili žurku (FOTO)

Obavezama oko domaćih zadataka, učenja i kontrolnih vežbi došao je kraj, što su mnogi mališani jedva dočekali. Bilo je i onih koji su s tugom kraj školske godine prihvatili jer dva i po meseca neće videti drugare. Sinovi Nataše Pavlović obeležili su to žurkom u stanu, sa prijateljima, što je harizmatična voditeljka podelila i na "Instagramu"

Pročitajte:Svi čitaju i plaču: Potresno oproštajno pismo Nataše Pavlović bivšem mužu Marku Živiću

Instagram

 

Ona se potrudila da njenim mezimcima i njihovim vršnjacima događaj bude što lepši. Obezbedila im je društvene igre, slaniše, slatkiše i sokove, a potom je čitav ugođaj fotografisala i snimala, što je zatim uz simpatičan komentar i objavila.

- School’s out for summer i kuća se napunila decom, sad nema veze kad će na spavanje, ne gledamo na sat skaču, viču, đuskaju, puštaju neke sumanute pesme od kojih vam se vrti u glavi, ali srećni pa neka im volja. Pravite im burgere možda neki kolač od breskve bez recepta već kako vam dođe, a od tolike radosti mora ispasti dobar. Igraju igrice slažu rubikove kocke čitaju sumnjive knjige razbacali sve prskali se pištoljima na vodu a nemam dvorište. Ne pitajte ih za ocene ne znam zašto mi roditelji uopšte pitamo drugu decu kako su prošli hoce li nam biti bolje ako je lošije od našeg ili ćemo naše kritikovati ako je gore jer ‘kako je mogao on’ a deca su srećna bez obzira na ocene oni i ne pitaju jedni druge jer se gledaju u oči a ne u ocene ne takmiče se. Svako je uradio koliko je mogao, hteo, razumeo. Pustimo decu da rastu, pustimo ih da uživaju u svakom trenu oni to tako dobro znaju, mi matorci samo im kvarimo posao pravite im burgere i kolače i skačite s njima - poručila je Nataša.

Pročitajte: Svi detalji venčanja "praktične žene" i producenta: Izgovorila je sudbonosno "da" u ponoć, a tek da vidite venčanicu (FOTO)

Instagram

 

Sinovi Nataše Pavlović presrećni su jer je obavezama kraj, doduše više stariji Jan, od mlađeg Olega koji još uvek ide u vrtić i nema toliko zadataka. Ipak i on je sa drugarima svoga brata slavio i potpuno se uklopio. Mada su sedam godina stariji od njega ravnopravno je učestvovao u svakom segmentu što je Natašu posebno obradovalo. Jedina želja joj je da njeni naslednici ostanu bliski, da jedan drugome budu uvek tu kao pomoć i podrška i vrlo predana je u njihovom vaspitanju, a koliko je zahtevna kada je njihovo školovanje u pitanju može se prosuditi na osnovu gore napisane poruke.

Pročitajte: Zašto ovo još nismo probali: Nataša Pavlović oduševila receptom za makarone sa jagodama

Instagram

 

 

Komentari (0)

Loading