Celebrity News

Tek je skoro postala majka… TRAGEDIJA u domu Marije Petronijević (FOTO)

Otac Marije Petronijević preminuo je iznenada danas

Tek je skoro postala majka… TRAGEDIJA u domu Marije Petronijević (FOTO)

Milija Petronijevićotac Marije Petronijević, upokojio se svega mesec dana od smrti supruge, što je glumicu i njenu sestru Sanju potpuno dotuklo. Ništa nije ukazivalo na to da je Milija zdravstveno loše, a još uvek u šoku u crno zavijena porodica ispratiće ga na večni počinak na seoskom groblju već sutra.

Pročitajte:Samo tri meseca posle porođaja Marija Petronijević sa sinom u naručju objavila SREĆNE VESTI, svi čestitaju (FOTO)

 

 

Podatak o dragičnom događaju i sahrani lično je dramska umetnica uz vrlo potresnu poruku podelila sa svojim pratiocima.

- Sanjin i moj tata, Milija Petronijević, najbolji deda našoj deci, nakon mesec dana od prerane smrti mame, iznenadno je preminuo. Sahrana će se obaviti 8. avgusta u 14 časova na seoskom groblju. Tata, hvala ti što jesi bio tu kada je bilo najteže. Mnogo već nedostaješ, i mnogo smo te voleli - napisala je Marija ispod fotografije dede i unuka, a malo je reći da je javnost ostala zatečena neverovatnim sledom događaja u njenoj porodici, stoga od pre par sati ne prestaju da se na Marijinom profilu ređaju izjave saučešća.

Pročitajte:Sin joj je sada jedina uteha: Velika tuga u domu Marije Petronijević, sreća nije dugo trajala

 

 

Otac Marije Petronijević preminuo je tiho, kako je i živeo, a ostaće upamćen kao divan čovek, domaćin, prijatelj od poverenja, požrtvovan suprug i otac, ali i deka kojeg su unuci iznad svega voleli. 

Komentari (0)

Loading