Celebrity News

Nakon dve i po decenije braka i troje dece Maja Nikolić javno poručila suprugu: Nikad više...(FOTO)

Muž Maje Nikolić obeležio je rođendan

Nakon dve i po decenije braka i troje dece Maja Nikolić javno poručila suprugu: Nikad više...(FOTO)

Pre dve i po decenije muž Maje Nikolić osvojio je srce voditeljke, koja ne krije da je kraj njega srećna kao prvog dana. Aleksandar Nikolić, uspešni ekonomista, obeležio je juče rođendan, a urednica emisije "Među nama" iskoristila je priliku da mu čestita putem društvenih mreža i pred svima javno mu još jednom izjavi ljubav. 

- Volim te najviše, volim te nikad više! Srećan rođendan ljubavi moja - napisala je Nikolićeva ispod fotografije na kojoj pozira sa mužem.

Pročitajte: Vidi se da mi treba odmor: Maja Nikolić objavila fotografiju BEZ TRUNKE ŠMINKE, svi komentarišu JEDNO

 

 

Maja i Aleksandar vezu su započeli krajem devedesetih godina, nedugo potom uplovili su u brak koji važi za jedan od najskladnijih na javnoj sceni. Rezultat neizmerne ljubavi, podrške i poštovanja supružnika su njihovo troje dece Tea, Tija i Darko, koji lagano prate stope roditelja, bar kada je reč o vaspitanju i tradicionalnim vrednostima.

Pročitajte: Kakva lepotica! Srce Maje Nikolić puca od ponosa, ćerka Tea je preslikana mama (foto)

 

 

Muž Maje Nikolić svakoga dana malim gestovima čini da se voditeljka oseća kao princeza i najvažnija osoba u njegovom životu, a ona mu istom merom vraća, stoga ne čudi što bez zadrške svoje emocije oboje dele sa pratiocima. Brak kao što je njihov mnogi bi poželeli a voditeljka tvrdi da osim ljubavi i šačice kompomisa nema tu nekog posebnog recepta.

Komentari (0)

Loading