Celebrity News

Tužan ispraćaj Igora Starovića: Porodica i kolege slomljeni, na sahranu nije došla ONA koju smo najviše iščekivali (FOTO)

Sahranjen Igor Starović - na večni počinak pevača ispratile kolege, prijatelji i rodbina, ali ne i ona

Tužan ispraćaj Igora Starovića: Porodica i kolege slomljeni, na sahranu nije došla ONA koju smo najviše iščekivali (FOTO)

Na groblju Lešće oko 12 časova održano je opelo, a zatim je i sahranjen Igor Starović, frontmen grupe „Divlji Kesten“. Reči podrške i saučešća primala su neutešna braća pevača Boris, Aleksandar i Andrej, sa porodicama.

Pročitajte: Danas nas je napustio Igor Starović, najviše će ga pamtiti ONA: Detalji LJUBAVI pevača Divljeg kestena i POPULARNE SRPSKE VODITELJKE (FOTO)

Ata Images

 

Među onima koji su došli da izjave saučešće viđen je Milan Đurđević iz benda Neverne bebe, kao i Zorana Pavić Igorova kuma. Tokom čitavog obreda ona nije mogla da sakrije suze i tugu. Nažalost, pevačeva bivša ljubav Dragana Katić, nije se pojavila iako su je svi očekivali.

Pročitajte:Takva žena se ne zaboravlja, bili smo u vezi! OVAJ SLAVNI PEVAČ priznao aferu sa Draganom Katić i sve iznenadio!

Ata Images

 

Igor je preminuo u 58. godini nakon kratke borbe sa bolešću. Muzičaru je, naime, pukla aorta, te je bitka za njegov život trajala pet dana. U jednom trenutku on se osetio dobro, zapravo drastično bolje, ali je kasnije toga dana iznenada ipak preminuo na Drugoj hirurškoj klinici. Ostavio je neutešne brojne fanove, kolege, rodbinu i prijatelje, koji će ga pamtiti po šarmu, širokom osmehu i pitomoj prirodi.

Pročitajte: Drugačije, ali u jednom iste: Nikolina i Lana na Vidojevoj sahrani pokazale da dama zauvek ostaje dama

Ata Images

 

Bliska drugarica pevača izjavilla je pre par dana za medije da je pred smrt Igor iznenađujuće bio potišten, te da je stalno ponavljao kako mu je žao što nema potomke, nekoga ko će da mu kaže “Tata”.

Pročitajte:Cela estrada ispraća legendu narodne muzike Predraga Živkovića Tozovca

Ata Images

 

Podsetimo, Igor je proveo 10 godina u bendu "Divlji kesten" gde je bio pevač, kompozitor i aranžer. Grupa je nastala 1992. godine za vreme rata, a njeni članovi odmah su postali miljenici publike. Snimili su pet albuma iza kojih su ostali veliki hitovi: "Suze krijem, same teku", "Ti si moja muzika", "Kristina", "Zorane, Zorane", "Nataša", "Gori, gori, srce moje".

 

 

 

 

 

Komentari (0)

Loading