Celebrity News

Vujadin je rekao KRAJ: Sada je vreme da mislim na sebe, za promenu! Mirka zanemela, porodica ga odgovara

Problemi u braku Vujadina Savića i Mirke Vasiljević isplivali na površinu

Vujadin je rekao KRAJ: Sada je vreme da mislim na sebe, za promenu! Mirka zanemela, porodica ga odgovara

Ne prođe ni mesec dana da problemi u braku Vujadina Savića i Mirke Vasiljević nisu tema portala. Nevenčani supružnici, koji u zajednici žive već 11 godina, pogodni su za medijske spekulacije, a sve zahvaljujući fudbaleru koji se ne smiruje. 

Pročitajte: Fotke sve dokazuju: Dok Mirka čuva decu, Vujadin u zanosnom zagrljaju sa OVOM plavušom

Instagram

 

Jedno vreme se čak tvrdilo i da je glumici bio neveran, čemu su svedočile fotografije, a što je dodatno potpirivalo gradske priče da u njihovom odnosu nije sve idealno. Problemi u braku Vujadina Savića i Mirke Vasiljević često su tema javnosti i zbog fudbalerovog neveštog baratanja društvenim mrežama. Njegova poslednja objava posebno je uzdrmala je javnost, a sve zbog toga što se veruje da ju je lepšoj polovini uputio.

- Nekada moraš uraditi ono što je najbolje za tebe i tvoj život, a ne ono što je najbolje za sve ostale - napisao je Vujadin na "Instagramu", što su mnogi protumačili kao posledicu svih odricanja koje je zbog karijere, pa samim tim i izdržavanja porodice morao da načini. 

Pročitajte: Najmlađa ćerka Mirke i Vujadina je pravi anđeo: Pogledajte fotografiju majke i bebe koja će vam naterati suze na oči

Instagram

 

Mirka i Vujadin na brojne medijske navode nikada se nisu mnogo obazirali, već im je glavna preokupacija bilo prilagođavanje na život u inostranstvu sa naslednicima, kojih danas imaju četvoro, a šta se zaista dešava iza njihova četiri zida samo oni znaju.

 

Komentari (0)

Loading