Celebrity News

Zet Željka Mitrovića podigao buru na Instagramu: Ovakav stajling sigurno nikad niste videli, svi komentarišu! (FOTO)

Zet Željka Mitrovića svakim danom nas iznenadi novim skupocenim stajlingom

Zet Željka Mitrovića podigao buru na Instagramu: Ovakav stajling sigurno nikad niste videli, svi komentarišu! (FOTO)

Zet Željka Mitrovića, Ilija sa svojom izabranicom Kristinom živi život o kakvom mnogi sanjaju, a sada se par počastio još jednim luksuznim putovanjem te su u obilasku Francuske rivijere.

Zaljubljeni par i te kako uživa u svakom trenutku te pratiocima preko "Instagrama" prenosi svoje avanture, a luksuz koji je često u prvom planu, nikoga ne ostavlja ravnodušnim.

Ovaj put reakcije je izazvao Ilija, inače Ukrajinac i naslednik "kralja uranijuma" koji je svojom objavom na "Instagram" profilu još jednom pokazao da je čovek od stila.

Pročitajte: Život iz snova - Pogledajte šta je sada verenik priredio ćerki Željka Mitrovića, ovoga nema ni na filmovima (FOTO)

Instagram

 

Naime, on se sa prijateljem fotografisao u Monte Karlu, a svima je za oko zapao brendirani komplet koji je uklopio sa luksuznom torbom i i takođe markiranim kožnim papučama. Sve to je začinio skupocenim satom jer drugačije se i ne očekuje od milijardera.

Mladalački i veoma moderan Ilijin stajling vredi nekoliko hiljada evra, a oduševljeni pratioci nisu odoleli te su mu uputili brojne pohvale na račun modnog odabira za ove vrele dane.

Komentari (0)

Loading