Celebrity News

Ovome se nismo nadali! Sin Dragane Mirković U VEZI SA ANASTASIJOM, pogledajte fotke sa letovanja

Devojka Marka Bijelića budi interesovanje medija

Ovome se nismo nadali! Sin Dragane Mirković U VEZI SA ANASTASIJOM, pogledajte fotke sa letovanja

Instagram

Otkako se naslednik Dragane Mirković udostojio da otvori profil na "Instagramu" zantiželjna javnost i mediji prate ga u stopu. Za svega par meseci doznalo se da pevačicin sin voli muziku, da je vatreni fan formule jedan, da ima izuzetno visoko obrazovanje, kao i da je pasionirani ljubitelj putovanja i zaštitnik svoje majke i sestre Manuele. Ono što je ostalo zagonetka je ko je devojka Marka Bijelića.

Pročitajte: Crni sine, zar i ti? Noćna mora Dragane Mirković se ostvarila: Sin Marko doneo odluku koja je roditelje ostavila bez teksta

Instagram

 

Najnovijom fotografijom, međutim, sin Dragane Mirković i u vezi tog detalja pre par dana dao je malu naznaku. Naime, on se pratiocima javio sa hrvatskog primorja na kojem provodi leto, a zaključak je da ne odmara sam, već u društvu devojke, čiji je lik skrio.

Pročitajte: Čekali smo 22 godine: Sin Dragane Mirković prvi put javno na maminom koncertu, ovu pesmu najviše voli (video)

Instagram

 

Po mišljenju mnogih devojka Marka Bijelića želi da ostane tajnovita, dok on nastoji da joj tu želju ispuni, ipak doznalo se da je reč o lepoj Anastasiji. Novo pitanje javnosti je šta mama Dragana misli o sinovljevoj izabranici.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by ❥ Ana (@anastasija.bc)

 

Komentari (0)

Loading