Celebrity News

Da li su lepši od Veljka? Četvorica naslednika, a samo jedan očeva kopija: Ovo su sinovi Željka Ražnatovića Arkana koje niste videli (FOTO)

Sinovi Željka Ražnatovića Arkana odrasli u ozbiljne muškarce

Da li su lepši od Veljka? Četvorica naslednika, a samo jedan očeva kopija: Ovo su sinovi Željka Ražnatovića Arkana koje niste videli (FOTO)

Osim što je za života bio komandant Srpske dobrovoljačke garde, političar, biznismen i suprug Cece Ražnatović, Željko je za sobom ostavi veliku dragocenost, svojih devetoro dece, četiri sina i pet ćerki.

Sinovi Željka Ražnatovića, baš kao i njegove naslednice, izrasli su u ozbiljne, odgovorne i mlade ljude. Pa ipak, samo jedno od njegovih devetoro naslednika moglo bi mu mu biti dvojnik, da se o njemu danas snima film, a to bi bez sumnje bio njegov sin Vojin.

Pročitajte: Vojin Ražnatović pokazao brata blizanca - Evo kako danas izgleda zavodnik iz Cecinog spota (FOTO)

Instagram

 

Sinovi Željka Ražnatovića Arkana neverovatno su zgodni

Najstarijeg sina, Mihajla, Arkan je dobio u braku sa Šveđankom. Iako je kratko vreme živeo u Srbiji, tada je poput svog oca osvajao srca najlepših žena, a jedno vreme bio je u romansi sa makedonskom pevačicom Karolinom Gočevom.

Facebook

 

Ćerku Sofiju dobio je iz vanbračne veze sa strankinjom, dok je ćerku Anđelu, koja je jedina od njegove dece u odličnim odnosima sa Cecom, dobio je sa glumicom Ljiljanom Mijatović.

Natalija Martinović, sa kojom je u brak ušao pre nego što je njegovo srce osvojila Ceca podarila mu je čak četvoro dece, ćerke Milenu i Mašu, i sinove Nikolu i Vojina, koji su danas veoma poželjni muškarci.

Pročitajte: Duh iz prošlosti joj ne da mira - Ceca Raznatović sreće se sa svojom najvećom traumom posle Arkanove smrti (FOTO)

 

 

Sa Cecom je u braku dobio sina Veljka, koji je karakterno očev odraz u ogledalu i ćerku Anastasiju.

Miloš Nadaždin

 

 

Komentari (1)

Loading