Celebrity News

Tajna otkrivena: Nikad objavljena privatna fotografija OTKRIVA kako se Arkan ZAISTA OPHODIO prema CECI

Ljubav Cece Ražnatović nikada neće proći..

Tajna otkrivena: Nikad objavljena privatna fotografija OTKRIVA kako se Arkan ZAISTA OPHODIO prema CECI

Ljubav Cece Ražnatović,  koju oseća prema pokojnom suprugu Željku Ražnatoviću Arkanu, nikada se neće ugasiti.  Svoju vezu započeli su pre 28 godina, a tragična sudbina, kada je Arkan nastradao, ih je rastavila.

Ljubav Cece Ražnatović koja se nikada neće ugasiti

Ipak, sećanja na najlepše dane ne blede, a nikad viđene fotografafije pevačice i njenog pokojnog supruga, svedoče o jačini njihove ljubavi, koju su krunisali sa dvoje dece.

Pročitajte: Helena Ocokoljić pojavila se sa tetkom i svima su pale vilice - Pogledajte u kakvu lepoticu je izrasla Cecina sestričina (FOTO)

Instagram screenshot

 

Dok ju je tretirao uvek sa poštovanjem, kolale su priče da je Željko navodno ošišao Svetlanu i primorao je da se uda za njega, što se ispostavilo kao glasina, na temu koje se pevačica jednom prilikom našalila:

Pročitajte: Blago Željku kakvu baku ima! Zavirite na uskršnju proslavu u domu Cece Ražnatović - Unuku priredila pravu bajku (FOTO)

Instagram screenshot

 

 - Kada sam sa Džejem i Oliverom Mandićem pevala u Erdutu prišao mi je Željko i rekao „Baš mi je milo da upoznam devojku koju šišam godinu dana, a ni ne poznajem je“. Ja sam tu pala u nesvest. Čula sam za tu priču o šišanju, to je bilo zaista strašno. Pitali su me da li nosim periku… – rekla je Svetlana 1996. godine u "Minimaksoviziji" , prenosi "Svet&Scandal" .

Pročitajte: Lidiju nećete prepoznati - Fotografija stara tri decenije krije tajnu Cecinog odnosa sa sestrom

Instagram screenshot

 

Pronašavši u suprugu sigurnost, Svetlana se u Željka, kako je govorila, zaljubila na prvi pogled, a mnogi su govorili da je njihova ljubav nestvarna.

Pročitajte: Velika tajna svadbenog poklona - Reči koje joj je na venčanju svekrva uputila sledile su Cecu Ražnatović i DANAS IH PAMTI

Instagram screenshot

 

- Ja sam njega zvala Bucko, on mene Cecko. Nudio mi je sigurnost kakvu žene vole. Hvalio se da sam ga uhvatila na slatkiše, kupujući mu čokoladu. Ne, Arkan je meni kupovao čokoladu. Upoznala sam jedno sasvim drugačije biće od onog kako sam ga zamišljala. Ja sam njega prva poljubila. Arkan jeste bio strog, ali samo prema vojsci. Sasvim je drugačiji čovek bio u privatnom životu, on je bio jedna dobrica – ispričala je jednom prilikom Ceca, prenosi pomenuti medij.

Pročitajte: MODNI OKRŠAJ Karleuše i Cece veći nego ikada do sada i to na izborima! Ekstravagancija ili klasika, detalji će vas oduševiti (FOTO)

Instagram screenshot

 

Njihovu idilu prekinula je Ražnatovićeva smrt 15. januara 2000. , ali ljubav i dalje živi, te pomenute fotografije svedoče o jačini iste.

Komentari (0)

Loading