Celebrity News

Najtužnija sam na svetu celom: Ivana Mihić je upravo objavila užasne vesti na Instagramu, prijatelji je teše (FOTO)

Tuga Ivane Mihić ne jenjava, naprotiv iz godine u godinu sve je veća

Najtužnija sam na svetu celom: Ivana Mihić je upravo objavila užasne vesti na Instagramu, prijatelji je teše (FOTO)

ivanamihic.com

Danas je obeležena treća godišnjica od smrti Gordana Mihića, a porodica slavnog scenariste i reditelja još uvek nije u stanju da se pomiri sa tim da ga više nema.  Tuga Ivane Mihić, ćerke pokojnog dramaturga, svakim danom je sve veća, a uspomene ne blede, niti im ona dozvoljava da padnu u zaborav. 

Pročitajte: ŽELELA SAM SVOJE DETE: Ivana Mihić progovorila o usvajanju dece i mnogi će se posle ovoga ZAPITATI

 

 

Glumica, koja je vrlo mlada, još u osnovnoj školi dobila svoj prvi tv angažman, podelila je rano jutros sećanje na oca uz komentar koji je mnogima naveo suze na oči:

- Moj tata, najbolji čovek na svetu. Tri godine tajko moj - napisala je Ivana ispod Mihićeve fotografije, nakon čega su usledili divni komentari podrške njenih obožavaoca.

Pročitajte: Nikad viđena porodična fotografija: Ivana Mihić podelila emotivan trenutak sa roditeljima i probudila najdublje emocije

 

 

Tuga Ivane Mihić zbog smrti oca nema leka, a sa istom mukom nosi se i glumičina majka Vera Čukić, koja se od bolesti supruga potpuno povukla sa javne scene, a veruje se da dobar deo vremena ona i Ivana provode u porodičnoj vikendici nadomak Beograda u kojoj je Gordan dobijao inspiraciju za najlepše drame.

Komentari (1)

Loading
Francuskinja

11:21 12.08.2022

Život je takav, doći će period prihvatanja da nekog nema kraj nas više, i ponovo će se javiti još jača bol, opet, zato što nisu više tu.Neko to bolje nosi, a nekoga ubije.