Celebrity News

Fotka dana: Vesna Radusinović i Milomir Marić u kupaćem, cela plaža u Crnoj Gori se okreće za njima

Vesna Radusinović i Milomir Marić dali su sebi oduška

Fotka dana: Vesna Radusinović i Milomir Marić u kupaćem, cela plaža u Crnoj Gori se okreće za njima

Luka Šarac

Vesna Radusinović i Milomir Marić uživaju u svojoj dugogodišnjoj ljubavi, a ovaj bračni par mnogima je primer prave ljubavi, skladnosti i stabilnosti.

Iako urednik televizije "Happy" nije aktivan na društvenim mrežama, sve to nadomešćuje njegova crnokosa draga koja često objavljuje fotografije iz njihovog privatnog života kao i sa letovanja na kojima uživaju.

Njih dvoje su tradicionalno otputovali na Crnogorsko primorje, pa je književnica na "Twitteru" kao i na "Instagram" nalogu podelila sliku sa plaže na kojoj je u zagrljaju svog Mareta. 

Pročitajte: Marićev kofer je ionako ODAVNO SPAKOVAN - Vesna Radusinović objavila fotografiju u zagrljaju drugog, poznatog srpskog milionera (FOTO)

 

 

Uz opis "Sve ove godine" i sa emotikonom srca Vesna je stavila svima do znanja da godine nisu uticale na njihov brak te da su još uvek zaljubljeni kao prvog dana.

Fotografija je izazvala opštu pometnju na internetu, a posebne pohvale dobila je Vesna na račun svog izgleda i šarma, te mnogi komentarišu da je jasno zbog čega još uvek zauzima mesto u srcu Milomira Marića.

 

Komentari (0)

Loading