Celebrity News

Šta ljubav učini od čoveka: Mihajlo Šaulić se PREPOLOVIO, pogledajte kako sav ozaren pozira pored trudne verenice (FOTO)

Verenica Mihajla Šaulića ne eksponira se u javnosti

Šta ljubav učini od čoveka: Mihajlo Šaulić se PREPOLOVIO, pogledajte kako sav ozaren pozira pored trudne verenice (FOTO)

Verenica Mihajla Šaulića, Marina koja je u blagoslovenom stanju, svoj privatni život odlučila je da drži dalje od očiju javnosti, a da detalje o trudnoći deli samo sa članovima najuže porodice. Ipak, nedavno se njen verenik i budući suprug Mihajlo Šaulić, sin pokojnog kralja narodne muzike Šabana, pohvalio na "Instagramu" svojom izabranicom koja je pobrala mnoge simpatije.

Lepa Marina Velimirović, inače diplomirani pedagog, ako je sudeći po fotografiji koju je Mihajlo objavio na "Instagramu", oseća se i izgleda prelepo te je sigurni smo svekrva Goca i te kako zadovoljna snajkom koja će joj podariti najlepši dar, unuče.

Pročitajte: Prve fotografije trudne verenice Mihajla Šaulića! Svi komentarišu jedno

Instagram

 

Marina je stajling savršeno uskladila svom blagoslovenom stanju, te u laganoj letnjoj pink haljini, ova trudnica blista, a ono što je mnogima zapalo za oko jeste i da je Mihajlo vidno smršao te su se pohvale na račun budućih supružnika samo nizale.

Sa osmesima na licima i nežnim pogledima koje upućuju jedno drugom, u iščekivanju svog prvog deteta Mihajlo i Marina odaju utisak savršenog para.

Komentari (0)

Loading