Celebrity News

Beg od gradske vreve: Evo kako izgleda seoski kućerak kojim je Mirjana Bobić zamenila luksuzni stan u Beogradu

Autor: | 05/07/2022

Kuća Mirjane Bobić Mojsilović smeštena je na prelepoj lokaciji gde spisateljica odmara i dušu i telo

Beg od gradske vreve: Evo kako izgleda seoski kućerak kojim je Mirjana Bobić zamenila luksuzni stan u Beogradu

Kuća Mirjane Bobić Mojsilović koju je nedavno pazarila nalazi se u banatskom selu Mramorak, a kako prenose domaći mediji izdvojila je za nju 29.000 evra.

Pročitajte: Medeni mesec za smele! Ćerka Mirjane Bobić Mojsilović sa mužem otputovala na ovu destinaciju - Svi komentarišu jedno (FOTO)

Instagram

 

Novinarka i spisateljica odlučila se za staru kuću sa velikim placem koju je kupila od jedne paorske porodice, a kako tvrde meštani ona će se baviti i poljoprivredom. 

Mirjana Bobić Mojsilović sve češće boravi u Mramorku, očigledno je pronašla svoj duševni mir daleko od gradske vreve, a komšije o njoj imaju samo reči hvale.

- Polako, ali sigurno postajemo najpoznatije banatsko selo. Što se tiče Mire, ova kuća je pripadala jednoj staroj paorskoj bogatoj familiji. Kasnije su je nasledili neki lovci, koji su je prodali. Platila ju je 29.000 evra, što je vrlo povoljno. Pored velike kuće, ona je uz nju dobila i veliki plac. Čuo sam da će se baviti poljoprivredom, ima lepu baštu i sve uslove za uzgajanje voća i povrća - otkriva za Kurir jedan žitelj ovog sela.

 

Komentari (1)

Loading
Vera

16:02 06.07.2022

Bravo Miro.Blago tebi.Zelim ti svu srecu i da nas jos dugo vodis kroz nasu lepu Srbiju, kroz svoje emisije.Hvala ti.