Moda

Kakve noge! Mira Bobić Mojsilović u sedmoj deceniji ponela šorc koji otkriva malo više (FOTO)

Stajling Mirjane Bobić Mojsilović mladalački je i u skladu sa najnovijim modnim trendovima

Kakve noge! Mira Bobić Mojsilović u sedmoj deceniji ponela šorc koji otkriva malo više (FOTO)

Ako se po nečemu spisateljica Mirjana Bobić Mojsilović izdvaja to je njen izgled. Stilizovani način odevanja posebno privlači pažnju gde god da se Mira pojavi, a uprkos tome što skupe, brendirane šoping molove zaobilazi i najčešće kupuje u kineskim povoljnim radnjama i second handovima vremenom je postala uzor ženama njenih godina, ali i onim daleko mlađim. Stajling Mirjane Bobić Mojsilović prepoznatljiv je i specifičan, a mnogi bi rekli vrlo mladalački i u skladu sa najnovijim modnim trendovima.

Pročitajte: Beg od gradske vreve: Evo kako izgleda seoski kućerak kojim je Mirjana Bobić zamenila luksuzni stan u Beogradu

 

 

Mira prati šta je to što se po sezonama nosi na ulicama Njujorka, Pariza i Milana, i neretko po uzoru na komade iz svetskih magazina voli da sama sebi sašije kombinaciju. Vodi računa i o tome koju su materijali popularni stoga nas nije iznenadilo kada smo je u sred letnje sezone zapazili u šorcu animal printa.

Pročitajte: Samoća je pretila da je slomi, a onda se pojavio ON: Mira Bobić Mojsilović KONAČNO SREĆNA (FOTO)

 

 

Maleni šorc otkrio je ne samo Mirine modne afinitete, već i njene izvajane noge, koje su privukle veliku pažnju javnosti. U sedmoj deceniji spisateljica se obnažila, a mnogi su komentarisali da izgleda bolje nego ikada.

Pročitajte: Medeni mesec ćerke Mirjane Bobić Mojsilović je potpuno drugačiji od svega što smo očekivali (foto)

Stajling Mirjane Bobić Mojsilović ponovo je privukao poglede i zasigurno je nešto čime spisateljica ima puno pravo da se pohvali i ponosi.

Komentari (1)

Loading