Lifestyle

Dom Lepe Lukić u kom se nije začuo dečiji smeh: Ovde živi legenda narodne muzike, jedan kutak joj posebno znači (FOTO)

Dom Lepe Lukić prostrana je nekretnina u Žarkovu

Dom Lepe Lukić u kom se nije začuo dečiji smeh: Ovde živi legenda narodne muzike, jedan kutak joj posebno znači (FOTO)

Od 2004. godine dom Lepe Lukić prostran je stan u Žarkovu. Pevačica se pre više od deceniju i po tamo preselila na zahtev svoje majke, kojoj su gradska gužva, posebno zvuk tramvaja na Dorćolu vrlo smetali.

Pročitajte: FOTOGRAFIJA STARA PREKO TRI DECENIJE: Pogledajte kako je Lepa Lukić izgledala na venčanju, svi komentarišu JEDNO (FOTO)

/Andreja Damnjanović

 

Majka estradne umetnice u tom periodu bila je vrlo bolesna, bila joj je potrebna posebna nega, stoga lepa nije mnogo razmišljala da proda nekretninu u centru i preseli se na periferiju, gde je stekla divne prijateljice koje joj pomažu oko sređivanja i uređenja.

- Majka noćima nije mogla da spava. Zbog toga sam odlučila da taj stan prodam i kupim jedan na periferiji. Ovaj mi se mnogo dopao, jer je prostran, ima četiri sobe i veliku terasu sa koje se vidi ceo Beograd. Veoma mi se sviđa i nikada više ne bih živela u centru. Bolji je vazduh, a vrlo mi je važno i što sam na prvom spratu, jer od kad znam za sebe, plašim se liftova - ispričala je za medije ranije Lepa pa dodala:

- Sve sam sama sređivala po sopstvenom ukusu i u skladu sa mojim potrebama. Kupila sam nove stvari kada sam se preselila, a pomoć stručnjaka za uređenje životnog prostora nikada nisam tražila, jer smatram da mogu taj posao da uradim i sama.

Pročitajte: Miroslav Ilić troši 3000 evra mesečno, Lepa Lukić mu odbrusila: Toliko ne potrošim ni u Kanadi!

/Andreja Damnjanović

 

Dom Lepe Lukić krasi prekrasna crvena kuhinja u kojoj ona provodi možda čak i najviše vremena jer obožava i ume da prirpema svakakve đakonije.

- Odlično kuvam i često učim svoje prijateljice da naprave neke moje specijalitete. Odnedavno sam počela da se hranim prema pravilima koja su ustanovljena na osnovu moje krvne grupe. Svaka tri meseca idem na test na kome mi lekari odrede koje namirnice mogu, a koje ne mogu da unosim. Hranim se zdravo, kupujem ovseno ili heljdino brašno i sama pravim hleb, od mesa smem da jedem teletinu, ćuretinu, piletinu i konjetinu. Postoje i tačno određene vrste voća i povrća koje smem da jedem - kaže Lepa.

Pročitajte: U teškom stanju: Lepa Lukić pala u stanu i povredila glavu

/Andreja Damnjanović

 

Jednu sobu u stanju pevačica narodne muzike opremila je za lutku Milicu koju je dobila od strane "Emotiona" po izlasku iz rijalitija Veliki brat. Taj kutak je za nju svetinja.

Pročitajte: Lik Lepe Lukić u filmu Toma trebalo je da igra ova pevačica, u poslednjem trenutku Bjela je rekao ne!

/Andreja Damnjanović

 

Lepa voli mir i tišinu, što je razumljivo s obzirom na njene godine i posao kojim se bavi, ipak ne krije da je još uvek nije napustio duh devojčice te stalno negde ide.

- Ja sam zvrk i nemam mira, tako da ne razumem osobe koje se zatvore u kuću i ništa ih drugo ne interesuje. Kad se umorim od putovanja i nastupa, volim da se odmorim u svom stanu, ali već posle nekoliko dana u kući tražim neku drugu zanimaciju. Ne idem u kafane, ali zato sa svojim višedecenijskim prijateljicama Nadicom Brekić i Mirom Kovačev volim da idem u kupovinu i da obilazim tržne centre. Nas tri svuda idemo zajedno, a kada sam ja na nekom putovanju, one mi paze kuću. Kada je moja majka bila bolesna, one su vodile računa o njoj, ljubav između nas je uzajamna, mnogo se volimo - zaključila je.

Pročitajte: Neočekivani poziv posle ponoći: Te kobne oktobarske noći Lepa Lukić nije sela u auto sa Silvanom, a trebalo je

youtube printscreen/

 

 

 

Komentari (0)

Loading