Celebrity News

Stomak do zuba i lice ozareno od sreće: Evo kako supruga Alekse Balasevića izgleda u 9. mesecu, svi komentarišu jedno (FOTO)

Supruga Alekse Balaševića samo što se nije porodila

Stomak do zuba i lice ozareno od sreće: Evo kako supruga Alekse Balasevića izgleda u 9. mesecu, svi komentarišu jedno (FOTO)

Samo što se nije porodila a supruga Alekse Balaševića i dalje je vrlo aktivna. Lepa Nikolina čeka devojčicu, a budući da joj trudnoća ide svojim tokom i da se oseća odlično ne smiruje se. Pomaže suprugu, najčešće savetima, oko novog filmskog ostvarenja na kojem radi, a o kojem se više informacija očekuje na jesen.

Pročitajte:Ovo gotovo nikome nije pošlo za rukom! Prve fotografije trudne verenice Alekse Balaševića javnost digle na noge: OVAJ detalj privukao pažnju

Instagram

 

Ako se uzme u obzir pretpostavka da već s prvim danima devetog meseca trudnoće trudnica može da očekuje porođaj, porodica Balašević na oprezu je. Svi uključujući Aleksinu majku Oliveru i sestre Jovanu i Bebu vrlo su obazrivi prema Nikolini, a posebnu pažnju svojoj izabrnici posvećuje mladi biznismen. Čini sve kako bi joj poslednij dani pred odlazak u porodilište bili što prijatniji, a na osnovu njegovih objava i njegovi pratioci se slažu da je muž za primer.

Pročitajte: Njihovo poklonjenje vas poziva na pravoslavnu hadžijsku svadbu, vi ste u odabranih 150: Balaševićeva pozivnica hit na mrežama (foto)

Instagram

 

Aleksa, koji retko intimu deli na društvenim mrežama, pre par dana objavio je Nikolininu sliku u poodmakloj trudnoći a pored nje u opisu stavio je veliko srce, kolika je i njegova ljubav prema njoj. Supružnici, koji su se pre par meseci jedno drugome zavetovali na večnu ljubav pred Bogom, nakon porođaja, planiraju svadbeno veselje za uzak krug prijatelja.

Komentari (0)

Loading