Celebrity News

Poljubac u ponoć od nove devojke Mile: Pogledajte ekskluzivne fotografije sa luksuzne proslave rođendana Đorđa Kuljića

Bivši dečko Anastasije Ražnatović obeležio rođendan

Poljubac u ponoć od nove devojke Mile: Pogledajte ekskluzivne fotografije sa luksuzne proslave rođendana Đorđa Kuljića

Raskošnim partijem u prisustvu velikog broja zvanica Đorđe Kuljić, široj javnosti poznatiji kao bivši dečko Anastasije Ražnatović, proslavio je rođendan. Zgodni mladić već nekoliko dana sa prijateljima letuje u Crnoj Gori, stoga nije bilo veliko iznenađenje što je žurku baš dole priredio. Za mesto zabave on je odabrao Porto Montenegro, koji se po mnogo čemu svrstava u red najekskluzivnijih primorskih lokacija.

Pročitajte: Sva u belom, lepa kao anđeo: Veliki dan za novu devojku Đorđa Kuljića, svi čestitaju (FOTO)

Instagram

 

Upravo u tom maniru protekao je i Đorđev rođendan. Čitavo veče služila su se skupocena vina, šampanjac, viski i kokteli. Primedbe za zakusku takođe nije bilo, niti za muzički repertoar za koji je bio zaslužan muzičar Šako Polumenta sa svojim bendom.

Pročitajte: Ovaj poznati sportista kumuje Đorđu Kuljiću i Mili Radojević! Pogledajte fotografije sa srećnim parom

Instagram

 
 

U neko doba Đorđa su oko rođenanske torte sa vatrometom opkružili prijatelji, kumovi, saradnici i svi uglas mu otpevali "Divan, dan", a posebnu čestitku i poljubac bivši dečko Anastasije Ražnatović dobio je nešto kasnije od svoje emotivne izabranice Mile Radojević, sa kojom letuje.

Pročitajte: Opasna Anastasija: O bivšem sve najbolje, a o njegovoj novoj devojci ovako

Instagram

 

Sve najlepše u daljem životu Kuljiću je poželela i Bojana Rajić, koja je sa slavljenikom i njegovim prijateljima slavila duboko u noć.

 

Komentari (0)

Loading