Celebrity News

Sva u belom, lepa kao anđeo: Veliki dan za novu devojku Đorđa Kuljića, svi čestitaju (FOTO)

Nova devojka Đorđa Kuljića lepotica je o kojoj svi govore

Sva u belom, lepa kao anđeo: Veliki dan za novu devojku Đorđa Kuljića, svi čestitaju (FOTO)

Kada je nova devojka Đorđa Kuljića ušla u život bogatog biznismena, svi su se pitali čime ga je osvojila. Jedan pogled na fotografiju Mile Radojević, daje odgovor na pomenuto pitanje. 

Pročitajte: Ovaj poznati sportista kumuje Đorđu Kuljiću i Mili Radojević! Pogledajte fotografije sa srećnim parom

Instagram

 

Nova devojka Đorđa Kuljića prvenstveno pleni neverovatnom harizmom, zatim retkom lepotom kojima mogu da se pohvale samo zelenooke brinete, dok naposletku poseduje sve one vrline koje su kompatibilne sa biznismenovim.

Pročitajte: Drže se za ruke, sve pršti od ljubavi: Prva fotografija Đorđa Kuljića sa novom devojkom na luksuznom letovanju

Instagram

 

Mila i Đorđe već nekoliko meseci su u romantičnoj vezi, na kojoj im mnogi mogu pozavideti, a koliko su zadovoljni odnosom koji su za kratko vreme izgradili svedoče fotografije koje objavljuju na svojim "Instagram" profilima. Jedna zajednička slika nedavno je osvanula sa letovanja u Grčkoj, dok i zasebne mnogo toga otkrivaju, ako se dobro u njih zagleda.

Pročitajte: Opasna Anastasija: O bivšem sve najbolje, a nova devojka Đorđa Kuljića se komentariše ovako

 

 

Elem, zaključak je da je par ludo zaljubljen, da Đorđe Mili skida zvezde sa neba i ispunjjva svaku želju, dok se ona trudi da mu bude podrška i ima razumevanja za njegova poslovna odsustva. Blistavost na njenom licu i sjaj u očima govore koliko je kraj njega srećna, a proneo se glas da će emotivni partneri uskoro stati i na ludi kamen.

Nova devojka Đorđa Kuljića ovih dana ima sijaset razloga za sreću, a jedan od njih je i obeležavanje rođendana bratanice, na koju je ona posebno ponosna.

 

Komentari (2)

Loading
Nadica

09:27 10.08.2022

Bas je lepa devojka, lepsa od prethodne , divan su par .