Celebrity News

Prepoznaćete ih po frizurama! Verovali ili ne, ovo je starija sestra Lidije Vukićević i njihov odnos KRIJE VELIKU TAJNU (FOTO)

Sestra Lidije Vukićević otmena je dama koja se ne eksponira javno

Prepoznaćete ih po frizurama! Verovali ili ne, ovo je starija sestra Lidije Vukićević i njihov odnos KRIJE VELIKU TAJNU (FOTO)

Iako joj je rođena sestra popularna glumica koja privlači ogromnu pažnju kako izgledom tako i svojim ulogama, sestra Lidije Vukićević odabrala je neki drugačiji životni put koji nije izložen javnosti, te mnogi nisu upućeni da glumica ima sestru i kako ona izgleda.

Lidijina sestra Marina najveća joj je podrška u životu i karijeri, a glumica koja ne otkriva previše o članovima svoje porodice povremeno pratioce na "Instagramu" obraduje fotografijama dragih ljudi.

Pročitajte: Tajna izgleda Lidije Vukićević nikada nije bila jednostavnija - Ovaj recept je "eliksir mladosti" koji ćete obožavati (FOTO)

 

 

Ovog puta imala je nekoliko emotivnih rečenica da poruči svojoj sestri za koju je po svemu sudeći jako vezana:

- Sestra-imenica bez zamenice. Hvala ti što me podržavaš kad nisam u pravu, hvala ti što me štitiš i činiš me jakom. Hvala što me teraš na smeh kad se mrštim, hvala što me vratiš na pravi put kada izgubim mapu.Hvala što si uvek tu. Volim te - napisala je Lidija uz fotografiju ove graciozne dame.

Neosporna lepota krasi i Lidiju i njenu sestru, vidljivo je da su obe jako negovane žene koje i te kako vode računa o svom izgledu, a mnogima je zapala za oko i neverovana sličnost između sestara.

Komentari (0)

Loading