Celebrity News

Za tugu više nema mesta: Danijela Dimitrovska nakon razvoda utehu pronašla kraj NJEGA (FOTO)

Sin Danijele Dimitrovske i Ognjena Amidžića neosetno prolazi kroz razvod poznatih roditelja

Za tugu više nema mesta: Danijela Dimitrovska nakon razvoda utehu pronašla kraj NJEGA (FOTO)

Malo ko se nije zapitao kako će sin Danijele Dimitorvske i Ognjena Amidžića reagovati na odluku roditelja da rasture porodicu. Matiji Amidžić preko noći se život promenio, i tek će se iz korena menjati. Zbog izbora mame i tate da dalje nastave odvojeno on će u narednom periodu živeti na dve lokacije, dva puta će slaviti rođendane, praznike, dva puta ići na letovanja, a uprkos tome što su voditelj i manekenka izjavili da su se rastali u miru zaključak mnogih je da će dečak konstano biti između dve vatre.

Pročitajte: Nisu još ni papire za razvod potpisali a Danijela Dimitrovski radi OVO: Javnost u čudu, kako će to podneti Ognjen (FOTO)

Mirko Tabašević

Istina je da se Ognjen i Danijela trude da Matija što manje oseća bilo kakvu vrstu promene, to im je u ovom momentu prioritet. Puno razgovaraju sa njim objašnjavajući mu šta se to zapravo dogodilo, isto tako činjenica je da je samo prisustvo dečaka u životu manekenke i voditelja u ovom momentu vrlo lekovito. 

Pročitajte: I vi ćete: Izgled Danijele Dimitrovske svi komentarišu, zar ovako u centar grada?! (foto)

Instagram

 
 

Sin Danijele Dimitrovske i Ognjena Amidžića trenutno je najdraži izvor sreće roditelja i nada u bolje sutra. Upravo u njemu vlasnica modne agencije pronašla je i utehu zbog kraha braka, a koliko je mezimac ispunjava ona je nedavno dokazala objavivši njihovu zajedničku fotografiju. Isto to učino je i Ognjen koji je trenutno u pohodu za novom nekretninom u kojoj će živeti.

 

 

Komentari (1)

Loading