Celebrity News

Jana Milić Ilić na korak do RAZVODA! Ovo nijedna žena ne bi suprugu oprostila (FOTO)

Suprug Jane Milić Ilić već 11 godina jedna je od najznačajnijih osoba u životu glumice

Jana Milić Ilić na korak do RAZVODA! Ovo nijedna žena ne bi suprugu oprostila (FOTO)

Producent Miša Ilić, suprug Jane Milić Ilić, široj javnosti poznat je isključivo po projektima na kojima je radio. Iako kraj sebe ima popularnu glumicu, Miša je uspeo svojim radom da se izbori da ne ostane u njenoj senci, već da se istakne među kolegama, drugim glumcima, na kraju krajeva i pred publikom koja voli serije i filmove produciranje od strane njega i njegovog tima.

Pročitajte: Nakon priče o razvodu braka Jana Milić Ilić konačno pronašla sreću, ali u TUĐEM zagrljaju (FOTO)

Glumicu je suprug Jane Milić Ilić osvojio šarmom i smislom za humor u jednom liftu, što ona prepričava kao anegdotu, a malo ko zna da je par vrlo brzo odučio da se venča, te da su jedno drugome roditelje upoznali tek na venčanju.

Pročitajte: Ručak ne mora biti ni skup ni komplikovan da bi bio sjajan: Recept Jane Milić Ilić oduševio ljubitelje testenine

Ljubav kakvih danas nema mnogo, po mišljenju onih koji prate glumicu i producenta na društvenim mrežama, već neko vreme je u krizi. Ovaj zaključak usledio je na osnovu Mišinih objava koji je fotografije sa Janom rado do nekog vremena šerovao, a onda je samo u jednom momentu prestao to da čini. Njegovim profilom u poslednje vreme najčešće se provlače slike sa jednom drugom ženom, atraktivnom plavušom, a nedavno je čak osvanula i ona na kojoj producent pozira u društvu čak pet dama, dok Jane nema ni na vidiku.

Komentari (0)

Loading