Celebrity News

Prve slike sina Maše Terzić će vam izmamiti suze na oči: Maleni Kolja već osvaja srca (FOTO)

Sin Maše Terzić preslatka je beba, po svemu sudeći lepotan na mamu

Prve slike sina Maše Terzić će vam izmamiti suze na oči: Maleni Kolja već osvaja srca (FOTO)

Pre tačno mesec dana sin Maša Terzić, ćerke generalnog direktora Crvene zvezde Zvezdana Terzića, došao je na svet, a ponosna mama sve do danas izbegavala je da dečaka predstavlja javnosti, vodeći brigu prvenstveno o njegovom zdravlju i intimi. Budući da je maleni Kolja, kako mu je ime dala, presladak i već osvaja srca njenih prijatelja i članova porodice, atraktivna brineta, koju javnost zna po vezi sa Veljkom Ražnatovićem, poklekla je pred izazovom i ipak fotografiju sina objavila na  "Instagramu". Na njoj njih dvoje poziraju okruženi hiljadama crvenih ruža, koje je Maši poklonio budući suprug, a Koljin otac, što je sliku učinilo dodatno lepom i dirljivom.

Pročitajte: Udaje se Terzićeva ćerka! Luksuzni prsten zasijao na ruci, a svi se pitaju ko je Mašin misteriozni verenik (FOTO)

Instagram

 

Veliku pažnju javnosti privukao je ovaj Mašin potez, a osim komentara koliko je dečak sladak i lep, ispod slike pojavila su se i zapitkivanja ko je misteriozni biznismen kojem je ćerka Zvezdana Terzića rodila dete. Ono malo što se zna je da je u pitanju poslovni čovek, sa razvijenim i vrlo uspešnim biznisom koji izbegava medije i pojavljivanja na javnom događaju. Zna se i da je Mašu romantično zaprosio kao i da će je za ženu uzeti na destinaciji van Beograda.

Pročitajte: Pogledajte taj osmeh: Prva fotografija sina Kostadina Terzića ulepšaće vam dan (foto)

Instagram

 

 

Zaljubljeni par planira da se venča na egzotičnoj destinaciji uz prisustvo 50 zvanica, a sin Maše Terzić imaće počasno mesto i zadatak, stoga se sa svadbenim veseljem čeka da on malo poraste.

 

Komentari (0)

Loading