Celebrity News

Lupi mi šamar ako zaličim na nju! Jelena Bačić Alimpić otkrila ŠOKANTNE detalje odnosa sa svojom majkom!

Majka Jelene Bačić Alimpić neko je od koga je voditeljka i spisateljica naučila jedno

Lupi mi šamar ako zaličim na nju! Jelena Bačić Alimpić otkrila ŠOKANTNE detalje odnosa sa svojom majkom!

Majka Jelene Bačić Alimpić bila joj je uzor koji nije želela da sledi...

Gostujući kod Snežane Dakić u emisiji “Male stvari” na Hype televiziji, Jelena Bačić Alimpić otvorila je dušu i govorila o teškim situacijama u kojima se našla tokom svoje karijere, kao i o roditeljstvu i vaspitanju dece.

Proćitajte: Šest meseci nakon što je oženila sina, Jelena Bačić Alimpić PLAČE OD RADOSTI - Porodica bogatija za još jednog člana (FOTO)

Tokom razgovora voditeljka je iznenadila istakavši da njena majka nije bila uzor koji je pri vaspitanju ćerke Dunje i sina Marka želela da sledi:

– Zaista sam se trudila da decu pravilno usmeravam, oni su čestiti i izuzetno vaspitani i ozbiljni mladi ljudi i oni su moj ponos, ja nisam mama žrtva. Mogu reći da sam dobra mama i ne govorim ovo u kontekstu žrtve, jer je moja majka to stalno radila. Čitavog života je bila žrtva. Ja nisam. Ja sam želela svoju decu, ja ih obožavam – ispričala je nekadašnja voditeljka u pomenutoj emisiji i napomenula kako je svojoj deci sve pružila iz ogromne ljubavi, a ne iz žrtve.

Čim ti zaličim na moju majku, lupi mi šamar - rekla je književnica svojoj ćerki i dodala kako joj neizmerno znači podrška koju je od svojih najbližih imala tokom stresnih situacija u karijeri:

– Imala sam kredit za stan na moje ime, dvoje dece koje školujem, došla sam kući jednog dana i rekla suprugu i deci da ne mogu više, da ću dati otkaz ili ću umreti! Osećam se kao raspolućena, kao da ne mogu.

Pročitajte:Zavirite u dom sina Jelene Bačić Alimpić - Evo zašto je tamo danas POSEBAN DAN (FOTO)

 

 

Suprug i sin su se složili i ponudili opciju da se proda stan, isplati kredit i uzme manji, a Dunja, ćerka Jelene Bačić Alimpić odreagovala je na način na koji bi svaka majka poželela:

–Meni je važno da ti budes srećna – bila je jasna naslednica.

Komentari (0)

Loading