Celebrity News

Venčanica kao iz modnog magazina, a mladoženja u belom odelu! Zavirite na glamurozno venčanje Nenada i Mine Zimonjić (FOTO)

Venčanje Nenada i Mine Zimonjić bilo je lepo i posebno

Venčanica kao iz modnog magazina, a mladoženja u belom odelu! Zavirite na glamurozno venčanje Nenada i Mine Zimonjić (FOTO)

Pre 14 godina dogodilo se venčanje Nenada i Mine Zimonjić a svadbeno veselje duboko je ostalo urezano u sećanje kako mladencima tako i njihovim zvanicama.Činu sklapanja braka tenisera i vlasnice modne agencije prisustvovao je odabran broj ljudi, kumovi, članovi porodice i svega par prijatelja među kojima su se našli Đule Van Gog, Predrag Danilović sa suprugom, Živorad Anđelković u pratnji lepše polovine, Dejan Petrović i Bogdan Obradović. 

Pročitajte: Zavirite na proslavu rođendana Nenada Zimonjića: Sin i ćerka u prvom planu, svi komentarišu koliko su porasli (FOTO)

 

 

Po priči onih koji su imali čast da pomenutim svečanom činu prisustvuju bilo je ludo i nezaboravno, a sve je počelo tako što su se Mina i Nenad prvo venčali pred Bogom u Crkvi Svete Ružice na Kalemegdanu, a potom bračne zavete razmenili i pred matičarem u obližnjem reatoranu gde je organizovano i veselje.

Pročitajte: Smirenost koja fascinira: Novak Đoković krišom snimljen u avionu, jedan detalj pokrenuo lavinu komentara (foto)

 

 

Odmah pošto su jedno drugome dali obećanje da će se voleti do kraja života, poštovati i biti tu jedno za drugo i u dobru i u zlu lepa mlada po starom običaju bacila je bidermajer koji je dospeo u ruke voditeljke Biljane Obradović. Nastupio je potom prvi ples, pa zabava koja će po mnogo čemu ostati upamćena.

Pročitajte: Đoković slavio do kasno u noć, Jelena napravila haos uz pesmu Zorice Brunclik

Story arhiva

 

Venčanje Nenada i Mine Zimonjić trajalo je do sitnih sati, a već narednog dana supružnici su otputovali u Pariz gde se teniser borio za titulu.

 

Komentari (0)

Loading