Celebrity News

Kostimirani i nikada srećniji: Nikola Jokić u provodu sa suprugom na gala rođendanu Bogdana Bogdanovića (FOTO)

Rođendanska žurka Bogdana Bogdanovića - veče za pamćenje

Kostimirani i nikada srećniji: Nikola Jokić u provodu sa suprugom na gala rođendanu Bogdana Bogdanovića (FOTO)

Rođendanska žurka Bogdana Bogdanovića koju je košarkaš organizovao u jednom prestižnom beogradskom lokalu dugo će se prepričavati. Proslavljeni košarkaš proslavio je jubilarni 30. rođendan u velikom stilu, a među članovima porodice i mnogobrojnih prijatelja na listi zvanica našli su se i brojni košarkaši.

Slavlje su uveličali Nemanja Nedović sa svojom izabranicom Minom Milutinović, Boban Marjanović sa lepšom polovinom kao i dvostruki MVP NBA lige Nikola Jokić sa suprugom Natalijom.

Pročitajte: ODALA IH FOTOGRAFIJA SA LETOVANJA - Ovo je nova devojka Bogdana Bogdanovića!

Instagram printscreen

 

Da je bilo i te kako veselo te da su košarkaši lumpovali do kasno u noć svedoče brojne fotografije i snimci na društvenim mrežama te se može primetiti da je najveseliji "Džoker" te su ga u jednom momentu nažuljale cipele, a kako i ne bi kad je đuskao bez prestanka.

Pročitajte: Čestitamo! Nikola Jokić postao tata! Retko ime koje je dao ćerkici će vas oduševiti

Instagram printscreen

 

Na snimku koji je postavila njegova supruga Natalija Jokić, ali i Bobijeva žena Milica, Nikola se potpuno prepustio slavlju, a vidi se i kako poteže iz ogromne flaše šampanjca.

Pročitajte: Prva fotografija ćerke Nikole Jokića - Ognjena ima osam meseci i svi se tope od ovog prizora (FOTO/VIDEO)

Instagram printscreen

 

Jokić je svojim sjajnim raspoloženjem pored slavljenika bio zvezda večeri te ne čudi zašto je toliko omiljen među čitavom populacijom.

Pročitajte: BAŠ JE LEPA! Od raskida sa Olgom nismo videli da Bogdan Bogdanović ovoliko pažnje poklanja nekoj ženi (FOTO)

Instagram printscreen

 

Bogdan Bogdanović koji je blistao u svečanom odelu na pruge u jednom momentu popeo se na binu kako bi zahvalio svim prisutnima, a s obzirom na to da nije skidao osmeh sa lica nesumnjivo je zadovoljan kako je sve proteklo.

Komentari (0)

Loading