Celebrity News

Brankica Sebastijanović pronašla mir pored Bogdana Bogdanovića: Ko se ovome nadao? (FOTO)

Novi dečko Brankice Sebastijanović enigma za javnost godinama unazad je bio

Brankica Sebastijanović pronašla mir pored Bogdana Bogdanovića: Ko se ovome nadao? (FOTO)

Od prekida veze sa Milošem Bikovićem javnost je znatiželjna da sazna ko je novi dečko Brankice Sebastijanović. Budući da glumica svoju privatnost strogo drži po strani i dalje od radoznalih medija, do ovog podatka gotovo je nemoguće bilo doći. Tokom prethodnih godina po portalima se spekulisalo da se zvezda serije "Samac u braku" zabavlja sa umetnikom Dušanom Materjićem sa kojim je pozirala za potrebe jednog projekta, ali nakon što je ona te navode demantova javnost je ostala praznih ruku.

Pročitajte:Miloš Biković najduže je voleo nju: Posle četiri godine ljubavi raskid je sve potresao, njihov brak i dalje mnogi priželjkuju

Najnoviji potez glumice ponovo je uzburkao javnosti i još jednom pokrenuo pitanje ko je novi dečko Brankice Sebastijanović. Naime, Brankica je nedavno sa pratiocima na "Instagramu" podelia fotografiju na kojoj pored bicikle nasmejana pozira, a koju je napravio Bogdan Bogdanović.

Pročitajte: NIKOME NI REČ: Tajni susret Brankice Sebastijanović i Miloša Bikovića, posle osam godina, završio se neslavno! Ovo su detalji

Jedan pogled na hešteg doveo je njene obožavaoce u zabunu, jer prvo što se u tom momentu moglo pomisliti je da glumica uživa u ljubavi sa slavnim košarkašem istog imena i prezimena. Vrlo brzo doznalo se da je njen partner u vožnji po srpskoj prestonici umetnik, tačnije mladi kolega glumac Bogdan Bogdanović, a da li između njega i Brankice ima nečeg većeg od kolegijalnog odnosa i prijateljstva još uvek niko sa sigurnošću ne može da tvrdi.

Pročitajte: Da li vam je zgodniji od Miloša Bikovića? Brankica Sebastijanović na zimovanju iz snova sa novim dečkom (FOTO)

Novi dečko Brankice Sebastijanović po svoj prilici ostaće enigma za medije.

Komentari (2)

Loading
Darki074

23:56 25.08.2022

Volela bi ona njega tako i da radi u gradskoj cistoci ljubav je cudo.