Celebrity News

Supruga Branka Kockice iznenada nas je napustila, a svi je znate! Pogledajte kako izgleda slavna dama za kojom pati (FOTO)

Supruga Branka Kockice bila je njegov pokretač

Supruga Branka Kockice iznenada nas je napustila, a svi je znate! Pogledajte kako izgleda slavna dama za kojom pati (FOTO)

Supruga Branka Kockice napustila nas je pre tri godine nakon teške i kratke bolesti što je na glumca umnogome uticalo te je nakon ovog događaja rešio da se potpuno povuče iz javnosti i posveti se samo pozorištancetu "Puž".

Slobodanka Caca Aleksić rođena je 1941. godine u Beogradu. Počela je da režira u Zrenjaninskom pozorištu, a zatim u Ateljeu 212, u Narodnom pozorištu, Beogradskom dramskom pozorištu. Zajedno sa glumcem, supruga Branka Kockice osnovala je Pozorište "Puž" čiji je bila prvi direktor sve do 2005. godine i u kome je radila do svoje smrti. Predstave za decu koje je režirala imale su ogroman uspeh o kojem svedoče i brojne nagrade, istakli su u "Pužu".

Pročitajte: Pogledajte gde nakon smrti supruge živi Branko Kockica i ko mu pravi društvo (FOTO)

Jakov Simović

 

Branko Kockica često je govorio da mu je supruga bila najveća podrška, a nesrećne okolnosti uticale su na glumca koji je ulepšavao detinjstvo mnogim mališanima.

- Bez Cace nemam volje ni za čim, bavim se samo pozorištem. Ne dajem intervjue, iskreno, ne znam ni šta bih rekao - priznao je omiljeni dečiji junak koji je o njegovoj i Cacinoj ljubavi ovako govorio:

Pročitajte: Branko Milićević Kockica - Nemam vremena, moram da plačem

Vladimir Šporčić/Story arhiva

 

– Naš brak smo Caca i ja skuvali zajedno. Ono što je sasvim sigurno je da ne postoji bračni recept koji važi za sve ljude. Ne znam kako je Caca mene izdržala, ali znam kako sam ja izdržao nju. Kad sam bio jako mali, patio sam od dosade. Svima sam stalno govorio: “Meni je docadno, meni je docadno”. Dosada je, izgleda, jedino što i danas teško podnosim. Na moju sreću, sa Cacom nikada nije dosadno. To podrazumeva svakodnevne rasprave i, naravno, svađe. Zbog njih smo izuzetno popularni u svakom društvu jer nastaje izvanredna zabava kad ona počne da mi zvoca, a ja predložim: “Hajde da se igramo napadanja supružnika”. Na njenu sreću, svaku svađu okrenem na zafrkanciju, Caca se zasmeje i sve bude u redu. I tako, evo, više od pedeset godina. Računam i one godine pre braka, jer smo počeli da se zabavljamo tako što smo se prvo svađali. Ja se Cacinoj energiji kojom uništava dosadu toliko divim da sam u vreme kad sam kao mlad glumac izmišljao umetničko ime, hteo da se zovem Branislav Caca - ispričao je Branko Kockica jednom prilikom za magazin "Hello!"

Komentari (0)

Loading