Celebrity News

Koliko su samo porasli: Lidijini sinovi blizanci postali fudbaleri, pogledajte kako danas izgledaju (FOTO)

Sinovi Lidije Ocokoljić dečaci su za primer

Koliko su samo porasli: Lidijini sinovi blizanci postali fudbaleri, pogledajte kako danas izgledaju (FOTO)

Od prvog momenta kada su se sa svojom tetkom Svetlanom Cecom Ražnatović pojavili na naslovnoj strani magazina o poznatima, sinovi Lidije Ocokoljić osvojili su srca šire javnosti. Preslatki blizanci Petar i Ilija izazvali su tada isključivo pozitivne komentare, a kao tada najmlađi članovi velike porodice Ražnatović-Ocokoljić prigrabili su i svu pažnju roditelja, sestara i braće.

Pročitajte: Lidiju nećete prepoznati: Fotografija stara tri decenije krije tajnu Cecinog odnosa sa sestrom

Instagram

 

 

Rođenjem malenog Željka Ražnatovića njihova pozicija u vili u Ljutice Bogdana u znatnoj meri se promenila, na šta je takođe uticalo i to što su Petar i Ilija sada već odrasli, samouvereni dečaci koji uživaju u druženju sa školskim drugarima i obavezama. Koliko god da su slični imaju svoj mali, za druge, zabranjeni svet, a svako ko ih danas vidi ne može da se ne oda utisku da rastu u divne vrlo samostalne momke.

Pročitajte: Koliko se promenila! Ćerka Lidije Ocokoljić je KAO MANEKENKA, visoka 180! Pogledajte kako Helena sada izgleda (FOTO)

Instagram

 

Sinovi Lidije Ocokoljić vrlo su brižni stričevi te se prema malenom Željku odnose s puno pažnje. Ponosna mama nedavno ih je uslikala dok zajedno gledaju seriju sva trojica obučeni u dres pod rednim brojem šest. 

Komentari (0)

Loading