Celebrity News

Dugo ih je krila od javnosti: Ana Bebić konačno pokazala sinove, evo na koga dečaci liče (FOTO)

Sinovi Ane Bebić prekrasni su dečaci

Dugo ih je krila od javnosti: Ana Bebić konačno pokazala sinove, evo na koga dečaci liče (FOTO)

Otkako je postala mama dva dečaka Ana Bebić, mnogo više nego inače, nastoji da sačuva svoju privatnost. Vodi se time da nastupi i pesme treba da govore o njoj, a ne članovi porodice, a nadasve da njeni naslednici imaju pravo na život daleko od bliceva fotoreportera. Sinovi Ane Bebić, stoga, odrastaju ni ne sluteći kolika zvezda je njihova mama, a pevačica je ponosna na svoju odluku da poslednjih nekoliko godina sa karijerom pauzira i njima se u potpunosti posveti.

Pročitajte: Kupaći Ane Bebić za smele i odvažne: Pevačica ponosno na plaži posle drugog porođaja, ništa nije sakrila (FOTO)

Ata Images

 

Andrija i Matija centar su Aninog sveta, te nastoji da im prenese svo znanje koje ima i drago joj je što kod njih primećuje veliku razliku u karakteru. Jedan kako tvrdi, zapravo stariji Matija dosta je sličan ocu voli da piše i crta, na vreme obavlja zadatake iz vrtića, mlađi Andrija vragolast je na nju.

Pročitajte: Raskošni dom na poklon od supruga: Ovde živi Ana Bebić sa zgodnim mužem i sinovima (FOTO)

 

 

Ma koliko bili različiti, po pevačicinim rečima, najvažnije joj je da se braća poštuju i vole, u šta su i njeni pratioci nedavno mogli da se uvere. Ana je, naime, nedavno po prvi put objavila fotografiju naslednika, gde se lepo videlo koliko je stariji brižan, a mlađi ga prati u stopu.

Pročitajte: Ana Bebić otkrila čime se bavila pre nego što je postala pevačica: Psovali su me samo tako

Instagram

 

Sinovi Ane Bebić dokaz su da pevačica vrlo uspešno obavlja ulogu roditelja.

Komentari (0)

Loading